Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul care avea sclavi, retinut de politistii din Marea Britanie

B1 B1,
Romanul care avea sclavi, retinut de politistii din Marea Britanie

Politistii au retinut un cetatean roman suspectat de sclavie moderna, dar acesta a fost eliberat ulterior, sub conditia controlului judiciar. Doi romani au fost salvati de catre politistii din Barnsley. continuă pe B1

Interviu exclusiv cu romanul care le-a ajutat pe Udrea si pe Bica in Costa Rica

Romanul care le-a ajutat pe Elena Udrea si pe Alina Bica sa se stabileasca in Costa Rica a oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 trimisului special Ana-Maria Bujor. Fixerul Mihai Radulescu nu.

Zeci de mii de teste de sarcina au fost retrase de la vanzare din Marea Britanie. Motivul este naucitor

Peste 58,000 de teste de sarcina de la compania ClearSimple au fost retrase de la vanzare din Marea Britanie pentru ca dadeau un rasuns pozitiv fals. Compania a retras rapid testele dupa ce mai mute.

Fifor, despre activitatea militara ruseasca din Marea Neagra: Situatia s-a schimbat dramatic n ultimul an

Romania, membru NATO, si-a exprimat ingrijorarea miercuri in privinta amplificarii activitatii militare ruse din Marea Neagra si a spus ca intarirea apararii europene va fi o tema majora in timpul detinerii presedintiei UE, transmite Reuters.

Varujan Vosganian, despre legea offshore: ALDE nu va fi intimidat. Modelul de urmat este Olanda / Care sunt interesele statului olandez in exploatarea resurselor din Marea Neagra

Deputatul Varujan Vosganian mentine pozitia dura in negocierile privind legea offshore in ciuda criticilor caruia ii sunt aduse. Parlamentarul ALDE arata ca acest proiect de lege trebuie sa fie unul care sa of.

Detalii socante despre soferul care a comis cumplitul accident din Timis, in timp ce facea Live pe Facebook

Au aparut noi detalii despre barbatul care a comis cumplitul accident din judetul Timis, in timp ce facea un Live pe Facebook. Barbatul nu era la prima experienta de acest fel. Pagina sa de Facebook este plin.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )