Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romanul care de Black Friday si-a cumparat decapotabila de 110.000 de euro. Ce si-a luat anul trecut

Antena3 Antena3,
Romanul care de Black Friday si-a cumparat decapotabila de 110.000 de euro. Ce si-a luat anul trecut

Milioane de televizoare, laptopuri, telefoane, anvelope , si parfumuri, au fost vandute de Black Friday. De Black Friday s-au vandut si cateva tone de carne, mii de nopti de. continuă pe Antena3

Black Friday la eMAG: iPhone sub 3.000 de lei de cumparat acum

Black Friday vine cu o serie de oferte la telefoane. Daca vrei sa-ti cumperi un iPhone nou de la eMAG, ai de unde alege, la preturi foarte accesibile pentru tine. Cel mai mare eveniment de sales.

Black Friday 2019: Topul celor mai vandute produse, la evoMAG

De la inceputul campaniei de Black Friday si pana in prezent, romanii au cumparat cu precadere televizoare, telefoane mobile, electrocasnice, imprimante si laptopuri.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

BLACK FRIDAY. Cum te feresti de tepele de Black Friday!

Politia Romana le transmite romanilor sa ramana vigilenti cand vine vorba de cumparaturile efectuate online, in special in perioada reducerilor de tip BLACK FRIDAY. Cumpa.

Black Friday 2019. Un sat din Romania, in topul localitatilor cu cele mai multe achizitii de Black Friday

Black Friday 2019. Black Friday de anul acesta va aduce vanzari record de peste 300 de milioane de euro, potrivit estimarilor, cu 25% mai mult fata de anul trecut. Analistii spun ca romanii vor.

Produse Huawei la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Producatorul din Shenzhen ia si el parte la Black Friday, si are cateva reduceri considerabile. Iata care din ele ne-au atras atentia.

Produse Samsung la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Black Friday este o ocazie excelenta pentru a-ti face o actualizare a inventarului de gadget-uri si dispozitive, fie ca ne referim la televizoare, telefoane sau cabluri de incarcare. Pentru fanul Samsung, am adunat cateva produse la oferta, care te-ar putea interesa.

Black Friday la eMAG: Care au fost produsele vandute in mai putin de 30 de secunde

EMAG a anuntat un nou bilant, la doua ore de la inceperea campaniei de Black Friday 2019. Clientii eMAG au comandat deja peste 750. 00 de produse, cu o valoare de peste 250 de milioane de lei.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Black Friday 2019: eMAG vinde zece kit-uri ADN, ca sa-ti intelegi mai bine corpul

Lumminary, compania de biotehnologie fondata de antreprenorul Flaviu Radulescu, aduce in Romania de Black Friday 10 pachete compuse dintr-un test ADN, alaturi de cate un raport generat pe baza de ADN. Cele zece tipuri de rapoarte aflate in oferta Black Friday ajuta la intelegerea corpului uman si la imbunatatirea performantei sportive, nutritiei sau recuperarii medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )