Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanul selectat in finala celor mai prodigiosi tineri din lume in 2018: Ca sa duca o viata cat mai normala, parintii mei a trebuit sa munceasca enorm

Adevărul Adevărul,
Romanul selectat in finala celor mai prodigiosi tineri din lume in 2018: Ca sa duca o viata cat mai normala, parintii mei a trebuit sa munceasca enorm

La sfarsitul saptamanii trecute, tanarul Cornel Amariei, romanul care, la 25 de ani, are peste 100 de inventii, dintre care jumatate in curs de patentare sau patentate deja, a fost desemnat unul dintre zece finalisti ai Ten Outstanding Young Persons 2018, o competitie fondata de Junior Chambers International JCI) care, de 35 ani, onoreaza cei mai importanti tineri sub 40 de ani din lume. continuă pe Adevărul

Sa vina Diaspora, ca noi ne pi**m pe ea! Imagini REVOLTATOARE cu Niculae Badalau, unul dintre cei mai importanti baroni din PSD (VIDEO)

Imagini revoltatoare cu unul dintre cei mai importanti baroni din PSD. Un video care il are in prim-plan pe senatorul PSD Niculae Badalau, primind o dedicatie la o petrecere de manele cu versurile sa vina.

Cel mai nou cuplu din televiziune! DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Surpriza in showbiz! Cel mai nou cuplu din televiziune a putut fi vazut, in tandreturi, pe litoralul romanesc. DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV si-au facut aparitia intr-un cluub de fite.

De ce Finlanda are un nvatamnt att de grozav - Cum vede lucrurile un romn care preda n tara nordica si care a aparut pe scena celor mai importante conferinte mondiale de IT

Putini romani au tinut prezentari in ultimii ani la atat de multe conferinte prestigioase de tehnologie cum a facut-o Andrei Costin care este profesor-asistent la o unviersitate din centrul Finlandei. intr-un interviu acordat HotNews. ro la conferinta Black Hat Las Vegas, unde a avut prezentare, Costin a povestit cum incurajeaza statul finlandez cercetarea si cum ii stimuleaza pe studenti si pe profesori. Tot in articol puteti citi despre un concept specifc tarii nordice unde, daca nu ceri, nu vine nimeni sa-ti sara in ajutor, fiindca exista un fel de respect fata de puterea fiecaruia da a rezolva problema.

A fost pronuntata sentinta n cazul celor doi jurnalisti Reuters din Myanmar

Un judecator din Myanmar a condamnat luni doi jurnalisti ai agentiei Reuters la sapte ani de inchisoare pentru obtinere de documente secrete de stat, informeaza dpa, citat de Agerpres.

Federatia Comunitatilor Evreiesti, consternata de gestul lui Darius Valcov: Nu putem accepta actul nepermis de comparare intre domnul presedinte Klaus Iohannis si unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii

Presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, Aurel Vainer, condamna gestul lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila si eminenta cenusie a programului economic al PSD, de a.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Casa Alba vrea sa trimita jihadisti in una dintre cele mai infricosatoare inchisori din lume

Administratia Trump analizeaza trimiterea unor membri ai gruparii Stat Islamic SI), inclusiv doi jihadisti britanici din asa-numita celula Beatles, in centrul militar de detentie Guantanamo, a afirmat joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )