Libnet.ro
UNICEF

18:30

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat: Ziceai ca doarme!

Antena3 Antena3,
Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat: Ziceai ca doarme!

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat. Baiatul de 19 ani er. continuă pe Antena3

Ampla operatiune de cautare in Ilfov. Aceasta fetita este de negasit de mai bine de 24 de ore. Suna la 112 daca o vezi!

Este alerta in judetul Ilfov, unde o fetita de 10 ani din Popesti Leordeni este de negasit de mai bine de 24 de ore. Copila a plecat de acasa marti, in jurul orelor 11, iar parintii au sesizat Politia.

Ianis Hagi: Ma simt din ce in ce mai bine

Ma simt din ce in ce mai bine, a spus fotbalistul roman Ianis Hagi dupa meciul pe care echipa sa, .

Vesti surprinzatoare despre Mario Iorgulescu. Fiul sefului LPF se simte mai bine si chiar se deplaseaza prin salon

Mario Iorgulescu se simte mai bine si chiar a se poate deplasa prin salon. Internat intr-una dintre cele mai mari clinici private din Italia, San Raffaele din Milano, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )