Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romeo si Julieta ai zilelor noastre dovedesc ca totul este posibil in iubire. S-au cunoscut in timpul izolarii din Italia, iar acum isi doresc sa se casatoreasca

B1 B1,
Romeo si Julieta ai zilelor noastre dovedesc ca totul este posibil in iubire. S-au cunoscut in timpul izolarii din Italia, iar acum isi doresc sa se casatoreasca

O poveste de dragoste impresionanta vine din Italia si l-ar fi putut inspira pana si pe Shakespeare, daca ar mai fi trait in zilele noastre. Cei doi indragostiti s-au cunoscut pe balcoanele lor, in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre inchiderea scolilor dupa alegeri: Acest scenariu nu este posibil. PSD e nu doar iresponsabil in Parlament, ci se ocupa de imprastierea de minciuni in public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de iresponsabilitate si de faptul ca se ocupa de imprastierea de minciuni in public. Totul in contextul in care liderul social-democrat, Marcel Ciolacu a declarat,.

Insula care este mereu acoperita de un nor. Cum este posibil si de ce se intampla asa, de fapt

Dintre insulele care formeaza statul Feore, insula Litla Dimun este insa cea mai mica. Dar chiar daca este mica, insula chiar are puterea de a influenta atmosfera, fiind aproape tot timpul acoperita de propriul nor. Insula care este mereu acoperita de un nor De mentionat este ca norul care insoteste insula este cunoscut ca un .

Ce a aparut cu trei zile inainte de alegeri scris pe tabla de la autobaza STB Militari. Imaginea prezentata de Nicusor Dan: Cum este posibil in 2020?

Nicusor Dan a declarat miercuri ca sindicatul STB este folosit pentru campanie de Gabriela Firea. Candidatul dreptei a prezentat o fotografie despre care a spus ca a fost facuta la autobaza STB Militari in care apare o tabla pe care sunt scrise mesajele de comunicat angajatilor. Printre acestea: Nu vota cu creierul. E sentimental. Burta simte foamea si neajunsurile.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )