Libnet.ro
UNICEF

15:15

Romgaz anunta ca intrerupe de marti livrarile de gaze catre Elcen

Adevărul Adevărul,
Romgaz anunta ca intrerupe de marti livrarile de gaze catre Elcen

Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze din Romania, a anuntat ca va intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre Elcen, dupa ce furnizorul de agent termic pentru apa calda si incalzirea Capitalei a anuntat ca nu mai poate onora obligatiile contractuale incepand din 27 septembrie. Elcen si Romgaz au acelasi actionar majoritar - Ministerul Energiei. continuă pe Adevărul

Bucurestenii risca sa ramana fara apa calda: Romgaz anunta ca intrerupe de marti livrarile de gaze catre Elcen

Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze din Romania, a anuntat ca va intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre Elcen, dupa ce furnizorul de agent termic pentru apa calda si incalzirea Capitalei a anuntat ca nu mai poate onora obligatiile contractuale incepand din 27 septembrie. Elcen si Romgaz au acelasi actionar majoritar - Ministerul Energiei.

Romgaz intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre ELCEN

Romgaz va intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), informeaza, luni, compania, potrivit Agerpres. In cazul intrarii ELCEN in insolventa, Romgaz va inscrie creantele la masa credala, fiind unul dintre cei mai mari creditori ai companiei. Datoria actuala a ELCEN catre Romgaz se ridica la 319 milioane de lei.

Romgaz intrerupe furnizarea de gaze naturale catre ELCEN

Romgaz va intrerupe de marti livrarile de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), informeaza, luni, compania. in cazul intrarii ELCEN in insolventa, Romgaz va inscr.

Romgaz va intrerupe livrarile de gaze naturale catre ELCEN

Romgaz va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), incepand de maine, se arata intr-un comunicat de presa al companiei, remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2494 seconds )