Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romnia, printre tarile dispuse sa gazduiasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane (surse)

Hotnews Hotnews,
 Romnia, printre tarile dispuse sa gazduiasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane (surse)

Romania se numara printre tarile europene care ar fi dispuse sa primeasca o parte dintre cei 49 de migranti blocati pe navele a doua ONG-uri germane, la bordul carora situatia ar fi tensionata, scrie AFP, care citeaza o sursa diplomatica europeana. continuă pe Hotnews

SCANDAL URIAS in Franta: Unul dintre cei mai cunoscuti romancieri a iesit la rampa cu declaratii sexiste cutremuratoare! Femeile de peste 50 de ani...

Yann Moix, unul dintre cei mai cunoscuti autori si prezentatori de televiziune din Franta, a aruncat scena publica in aer, dupa ce a afirmat ca este incapabil sa iubeasca o femeie a carei varsta a.

A murit in mod neasteptat si dramatic dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Era unul dintre cei mai indragiti profesori, iar acum toti elevii ii duc dorul

Un profesor foarte indragit a murit, in mod neasteptat, la doar cateva saptamani dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Garry Phillips era unul dintre cei mai buni profesori de la City College.

Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Sambata, Teatrul de Comedie din Bucuresti a implinit 58 de ani. Cu acesta ocazie, marii actori ai Romaniei s-au intalnit si au sarbatorit. Printre cei prezenti s-a numarat si indragitul actor Vladimir G?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )