Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romnii aleg tot mai des serviciile medicale private. Motivele: curatenia, confortul si faptul ca se simt mai respectati

Hotnews Hotnews,
 Romnii aleg tot mai des serviciile medicale private. Motivele: curatenia, confortul si faptul ca se simt mai respectati

Piata serviciilor private din Romania a explodat in ultimele doua decenii, cu toate ca sistemul de sanatate ofera, cel putin teoretic, acces gratuit la servicii medicale de stat. Piata serviciilor medicale private este inca in continua crestere, mai ales datorita tinerilor care beneficiaza de asigurari private din partea angajatorilor. Alte motive pentru care sunt preferate clinicile private includ curatenia, confortul, timpul scurt de investigatie si faptul ca pacientii se simt mai respectati, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Research in luna noiembrie. continuă pe Hotnews

De ce aleg pacientii romani tot mai des serviciile medicale private

Cu toate ca sistemul de sanatate din Romania ofera acces gratuit la servicii medicale de stat, piata serviciilor private a explodat in ultimele doua decenii, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

DIN CAUZA PROVOCARILOR IMPORTANTE Marile banci din Canada elimina tot mai multe posturi

Cele mai mari banci din Canada se confrunta cu numeroase provocari, printre care incetinirea cheltuielilor consumatorilor si lipsa listarilor, ceea ce determina cativa creditori majori sa reduca personalul, anunta ft. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )