Libnet.ro
UNICEF

18:45

Romnii, sclavi n spalatoriile de masini din Marea Britanie. Ce patesc angajatii

Hotnews Hotnews,
 Romnii, sclavi n spalatoriile de masini din Marea Britanie. Ce patesc angajatii

Sclavia moderna practicata la spalatoriile de masini din Marea Britanie reprezinta principalul motiv de preocupare al celor care suna la linia antisclavie din aceasta tara, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Romanii, sclavi in spalatoriile de masini din Marea Britanie

Romanii sunt sclavi in spalatoriile de masini din Marea Britanie. Peste 400 de sesizari au ajuns la politie, dupa ce oamenii au sunat la linia antiscalvie, gestionata de organizatia antitrafic Unseen, sa.

Romanii, sclavi in spalatoriile auto din Marea Britanie

Aproape 400 de apeluri au fost inregiostrate la la linia antisclavie din Marea Britanie, in legatura exploatarea angajatilor spalatoriilor de masini din aceasta tara, o parte din victime fiind romani.

Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump sa intre in oras

Primarul orasului Sheffield din Marea Britanie i- a interzis presedintelui american Donald Trump sa viziteze orasul. Magid Magid a facut anuntul in timp ce a tinea o sedin.

TRAGEDIE in Marea Britanie: O studenta la psihologie S-A SPANZURAT dupa ce a iesit in club cu prietenii (FOTO)

O tanara studenta la psihologie din Marea Britanie a fost gasita spanzurata in baia camerei de camin, dupa ce a fost cu un grup de prieteni intr-un club. Ellie Campbell, in varsta de 18 ani, studia la.

Theresa May: Marea Britanie si Statele Unite vor aprofunda cooperarea bilaterala

Marea Britanie si Statelor Unite vor incerca sa aprofundeze cooperarea dupa Brexit, afirma premierul britanic, Theresa May, dupa intalnirea pe care a avut-o la Londra cu presedintele american, Donald Trump, potrivit Mediafax.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima Doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa Melania Trump 48 de ani) au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima Doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima-doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa, Melania 48 de ani), au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima-doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

Marea Britanie schimba radical sistemul de primire a migrantilor: Ce criterii trebuie sa indeplinesti sa fii primit in Regat

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere ca urmare a finalizarii procesului de Brexit si nu va mai accepta de atunci migratia masiva a fortei de.

Marea Britanie nu va mai permite migratia masiva din Europa, ci va primi doar imigranti calificati

Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere post-Brexit si nu va mai accepta migratia masiva a fortei de lucru din Europa, ci doar imigranti care au calificari inalte, a afirmat joi primul-ministru Theresa May, relateaza Mediafax.

Marea Britanie a publicat raportul pentru Brexit.Romanii care vor avea libera circulatie in Regat

Guvernul britanic a prezentat joi, in parlament, detaliile planului sau in ce priveste relatiile intre Marea Britanie si Uniunea Europeana dupa Brexit, ce propune in primul rand o noua uniune vamala cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )