Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rompetrol Rafinare, profit net de 18 milioane dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rompetrol Rafinare, profit net de 18 milioane dolari

Rompetrol Rafinare, companie membra a KMG International, a inregistrat un profit net consolidat in valoare de aproximativ 18 milioane dolari in primul semestru al anului 2015, comparativ cu rezultatul net negativ raportat in aceeasi perioada a anului trecut, de -46,9 milioane dolari, a anuntat compania astazi printr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ieftinirea titeiului a dus Rompetrol Rafinare la un un profit net de 18 milioane de dolari pe primele sase luni

Rompetrol Rafinare RRC), parte a grupului KMG International, a inregistrat un profit net consolidat de 18 milioane dolari in primul semestru, fata de o pierdere de 46,9 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut, chiar daca cifra de afaceri a companiei a scazut cu 29%, influentata de pretul petrolului.

Rompetrol Rafinare-Comunicat

Rompetrol Rafinare-Comunicat .

Santierul Naval Orsova a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 151.612 lei

Santierul Naval Orsova a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 151. 612 lei, de circa 18 ori mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 2,7 milioane de lei, conform informatiilor financiare remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti si citate de Agerpres.

OMV Petrom a raportat un profit net mai mic cu 25% in primul semestru din an, in contextul scaderii vanzarilor cu 18%

OMV Petrom a raportat pentru primele 6 luni din an un profit net de 1,04 miliarde lei 235 milioane euro), in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2014. Scaderea a fost cauzata de o diminuare semnificativa a veniturilor, ca urmare a scaderii.

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

Familia fostului presedinte indonezian Suharto a fost condamnata la rambursarea a peste 320 de milioane de dolari

Familia fostului lider politic si militar indonezian Suharto a fost condamnata la rambursarea a peste 320 de milioane de dolari deturnate in perioada presedintiei sale, marcata de coruptie si nepotism, a anuntat marti un purtator de cuvant al Curtii Supreme din Indonezia.

Profitul Zentiva a scazut cu o treime, la aproape 18 milioane lei

Afacerile nete ale producatorului farmaceutic Zentiva SCD), fost Sicomed, au crescut in primul semestru la 209 milioane lei fata de aceeasi perioada din 2014, insa profitul a scazut la 17,9 milioane lei dupa ce compania a cheltuit mai mult pentru materii prime si consumabile, potrivit unui raport cu rezultatele financiare semestriale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )