Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romprest va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1

Adevărul Adevărul,
Romprest va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1

Compania Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1, pe tema contractului de salubritate. continuă pe Adevărul

Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din Adapostul Odai

Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din Adapostul Odai pana la solutionarea litigi.

Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala proprie cainii din adapostul Odai: Decizia, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a spus ca Lagarul Odai trebuie inchis urgent!

Reprezentantii Romprest anunta ca firma va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la incheierea litigiului cu Primaria Sectorului 1. intr-un comunicat de presa transmis luni, Romprest.

Nicusor Dan: Am cerut ASPA sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai, in contextul conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca, in contextul problemelor aparute intre Primaria Sectorului 1 si firma de salubrizare Romprest, a solicitat Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), din subordinea Primariei Generale, sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai.

NICUSOR DAN: Pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, am solicitat ca ASPA sa asigure serviciul

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca, in contextul problemelor care au aparut intre compania Romprest Service si Primaria Sectorului 1 si pentru a nu risca sa ramana fara ingrijire cainii de la adapostul Odai, a solicitat ca ASPA sa asigure serviciul, astfel incat animalele fara stapan sa fie protejate, conform News. ro.

Patru curse aeriene internationale de pe Aeroportul din Oradea, amanate pana in luna iulie 2021

Patru curse aerieneRyanair, care urmau ca din februarie 2021sa faca legatura intre Aeroportul din Oradea si destinatii dinItalia, Marea Britanie si Germania,vor fi amanate pana in luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )