Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romsilva investeste anual 12 milioane lei pentru administrarea ariilor protejate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romsilva investeste anual 12 milioane lei pentru administrarea ariilor protejate

Regia Nationala a Padurilor RNP) - Romsilva investeste anual in jur de 12 milioane de lei pentru administrarea ariilor protejate aflate in structura sa, insa acesti bani pot fi multiplicati prin accesari de fonduri europene, considera directorul general al RNP, Adam Craciunescu, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cei mai mari actionari ai Cemacon ofera 4,67 milioane lei pentru preluarea companiei

Cei mai mari actionari ai Cemacon - fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma AndreiAndrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania - vor lansa o oferta de preluare a pachetului de.

Marele premiu la Loto 6/49, de aproape 1,9 milioane lei, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, luni, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproape 1,9 milioane de lei, a fost castigat in urma extragerii suplimentare de Anul Nou. Un singur jucator a ghicit toate cele sase numere.

Ministerul Educatiei vrea sa achizitioneze servicii de dirigentie de santier cu 1,344 milioane lei

Ministerul Educatiei vrea sa achizitioneze servicii de supraveghere a lucrarilor de constructii cu peste 1,344 milioane lei, fara TVA, se arata intr-un anunt postat pe site-ul e-licitatie. ro, citat de Agerpres.

Politia a confiscat peste 36 de tone de petarde si artificii, in valoare de 1,4 milioane de lei

Pste 36 de tone de articole pirotehnice, in valoare totala de 1,4 milioane de lei, au fost confiscate de politisti in cadrul actiunii nationale Foc de Artificii 2013, transmite Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Cemacon lanseaza o oferta de preluare a companiei pentru 4,67 milioane lei

Actionarii cei mari ai producatorului de sisteme de zidarii ceramice Cemacon, fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma Andrei and Andrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania, vor lansa o oferta publica de preluare a pachetului de 34,18% din firma pe care nu-l detin, se arata intr-un document remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )