Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romulus Vulpescu: Azi, generalizarea mitocaniei lingvistice nu se poate stopa

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Romulus Vulpescu: Azi, generalizarea mitocaniei lingvistice nu se poate stopa

Ca de fiecare data, dialogurile cu Romulus Vulpescu sint o incintare. Abordam orice subiect si-l transcriem cu i din i si sint in loc de sunt, la cererea sa expresa. Era sa zic la cererea Maestrului. Mie sa nu-mi spui Maestru, ca ma enerveaza. Cum, ca maestru rimeaza cu Vulpescu? ride) Mi-aduc aminte, apropo de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Scriitorul Romulus Vulpescu a murit la varsta de 79 de ani

Scriitorul si publicistul Romulus Vulpescu a incetat din viata la varsta de 79 de ani, informeaza Mediafax. Romulus Vulpescu s-a nascut la Oradea, in 1933, si a urmat cursurile Facultatii de Filologie, sectia.

A murit scriitorul Romulus Vulpescu.

Poetul Romulus Vulpescu a incetat din viata la varsta de 79 de ani, potrivit tvrinfo. ro. Familia scriitorului a confirmat informatia. Romulus Vulpescu s-a nascut la Oradea, in 1933, si a urmat cursurile Facultatii de Filologie, sectia Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti 1955). A lucrat ca redactor la Editura de Stat pentru Literatura si Arta 1955-1960), apoi la Editura pentru Literatura Universala 1961-1964), si la revista Luceafarul 1964-1965). A fost secretar .

Scriitorul Romulus Vulpescu a incetat din viata

Scriitorul, traducatorul si publicistul Romulus Vulpescu a incetat din viata marti dupa amiaza, la varsta de 79 de ani, au declarat apropiati ai familiei acestuia pentru Mediafax. Romului Vulpescu, senator in legislatura 1990 - 1992, a semnat numeroase volume de poezii, proza - Proza - Exercitii de stil 1967), Procesul Caragiale-Caion 1973), Hincu - ba! 2002) -, dar si traduceri din opere clasice - Francois Villon Opurile magistrului), Francois Rabelais Gargantua), Dante Alighieri Vita Nuova).

A murit Romulus Vulpescu. Scriitorul avea 79 de ani

Scriitorul, traducatorul si publicistul Romulus Vulpescu a incetat din viata marti dupa-amiaza, la varsta de 79 de ani, potrivit unor apropiati ai familiei acestuia, citati de Mediafax. Familia scriitorului nu.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )