Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

România Liberă România Liberă,
Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a devenit oficial cel mai bun marcator din istoria fotbalulu. continuă pe România Liberă

Ronaldo,golul 760 al carierei, reaprinde controversa privind cel mai prolific marcator din istoria fotbalului

Se spune ca recordurile sunt facute pentru a fi batute, dar cand vine vorba de cei mai mari marcatori din istorie, se pare ca stacheta se modifica.

VIDEO Juventus a castigat Supercupa Italiei pentru a noua oara (2-0 vs Napoli) - Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Juventus Torino a cucerit editia 2020 a Supercupei Italiei la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins-o pe Napoli cu scorul de 2-0, la Reggio Emilia.

Economia Chinei a crescut peste asteptari in trimestrul patru, iar expertii spun ca va avea in 2021 cel mai bun an din ultimul deceniu

Economia chineza a luat viteza in ultimul trimestru al anului trecut, cresterea consemnata depasind estimarile, aceasta tara a incheiat dificilul an 2020 intr-o forma remarcabil de buna si fiind pe cale sa creasca si mai mult in 2021, desi pandemia continua sa loveasca restul lumii, transmite Reuters, citat de Hotnews.

Chris Wallace, FoxNews: A fost cel mai bun discurs de investire pe care l-am auzit vreodata

Prezentatorul Chris Wallace de la Fox News televiziune considerata de orientare conservatoare, pro-republicana - n. trad. a calificat discursul de investire al presedintelui Biden drept cel mai bun pe care el l-a auzit vreodata, dupa ce noul presedinte facuse apel la unitatea intregii tarii, potrivit Rador care citeaza The Hill.

Cel mai bun tiramisu cu mascarpone. Reteta simpla, gata in doar 15 minute

Tiramisu, numit in trecut Supa Ducelui, a primit denumirea si semnficatia pe care o are si astazi, anume de Tiramisu, in truducere din italiana Ridica-ma, fapt care s-ar datora presupuselor sale proprietati afrodisiace. Cat despre ingrediente si mod de preparare, nimic atat de complicat, ba chiar exista si o reteta care il scoate gata in .

Gigi Becali rupe tacerea. Ce medicament vindeca oamenii de covid-19: Se gaseste doar la mine, e cel mai bun

Inca de la inceputul pandemiei, Gigi Becali a incercat sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de anumite medicamente. intr-un inteviu acordat recent, afaceristul vorbeste despre un ser minune care combate infectiile COVID-19. Gigi Becali povesteste ca are Ivermectina, un ser minune, initial gandit ca medicament veterinar. Ivermectina, medicamentul minune Exista o sumedenie de teste .

Economia Chinei a crescut peste asteptari in trimestrul patru, iar expertii spun ca va avea in 2021 cel mai bun an din ultimul deceniu

Economia chineza a luat viteza in ultimul trimestru al anului trecut, cresterea consemnata depasind estimarile, aceasta tara incheind dificilul an 2020 intr-o forma remarcabil de buna si fiind pe cale sa creasca si mai mult in 2021, desi pandemia continua sa loveasca restul lumii, transmite Reuters.

Bitcoin a intrat in zona de pericol Cel mai scazut pret de la inceputul anului

Bitcoin s-a apropiat de cel mai scazut nivel din ultimele trei saptamani, entuziasmul legat de cresterea vertiginoasa din ultimele luni lasand loc ingrijorarilor ca pretul criptomonedei ar fi prea ridicat, relateaza Bloomberg.

STUDIU EJOBS: 2020, cel mai greu an pentru romani, din punct de vedere profesional

:Cel mai greu din cariera mea, plin de incertitudini, plin de provocari sau chiar inspaimantator - acestea au fost cateva dintre caracteristicile pe care participantii la cel mai recent studiu eJobs le-au dat anului 2020. 18% au raspuns, totusi, ca pandemia a fost mai usor de traversat decat se asteptau initial, iar 15% spun ca anul trecut le-a adus o serie de surprize placute pe plan profesional.

Cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Cel mai genial truc e aici

S-a aflat cum speli corect geaca de puf fara sa o strici, de fapt. Acesta este cel mai genial truc. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Cum iti speli geaca de puf. Sfaturi care ti-o vor pastra inca buna dupa spalare Geaca de puf se spala doar intr-un anumit fel. Daca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )