Libnet.ro
UNICEF

10:00

ROVANA PLUMB: Absorbtia fondurilor europene a ajuns la 26%, aproape de media UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROVANA PLUMB: Absorbtia fondurilor europene a ajuns la 26%, aproape de media UE

Romania a ajuns la o absorbtie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene, care este de 27%, a declarat marti, ministrul de resort, Rovana Plumb, la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Plumb: Rata de absorbtie a fondurilor europene a ajuns la 26%, respectiv 8 miliarde de euro

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb a anuntat marti ca Romania a ajuns la o rata de absorbtie a fondurilor europene a ajuns la 26%, in exercitiul financiar 2014-2020, un procent apropiat de media Uniunii Europene de.

Absorbtia de fonduri europene a explodat in Romania

Romania a ajuns la o absorbtie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene, care este de 27%, a declarat marti, ministrul de resort, Rovana Plumb, la Palatul Victoria. La inceput de an,.

Plumb: Romnia are un grad de asborbtie a fondurilor europene de 26%

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a precizat, marti, ca Romania a ajuns la un grad de absorbtie de 26%, aproape 8 miliarde de euro.

Plumb: Romnia are un grad de absorbtie a fondurilor europene de 26%

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a precizat, marti, ca Romania a ajuns la un grad de absorbtie de 26%, aproape 8 miliarde de euro.

Portret. Cine e Rovana Plumb, ministrul orchestra al Guvernului Dancila. Demnitarul a schimbat deja cinci ministere

Rovana Plumb, detinatoare a portofoliului Fondurilor Europene, a fost numita luni si interimar la Ministerul Transporturilor. Prin noua demnitate conferita, Plumb devine unul dintre politicienii care au trecut pe la conducerea a cinci ministere, desi cu unele nu are nimic in comun.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Transporturi si Dezvoltare

ACTUALIZARE Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, anunta Guvernul. ---- Premierul Viorica Dancila a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind ministrii interimari: Rovana Plumb va conduce Transporturile, iar Eugen Teodorovici Dezvoltarea Regionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind noii ministri interimari: Rovana Plumb va conduce ministerul Transporturilor, iar Eugen Teodorovici pe cel al Dezvoltarii Regionale.

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare Regionala: Rovana Plumb si Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile de interimari la ministerele Transporturi si Dezvoltare Regionala, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Rovana Plumb, interimar la Transporturi. Eugen Teodorovici, la Dezvoltare

Rovana Plumb a fost desemnata ministru interimar al Transporturilor. Ministerul Dezvoltarii va fi condus interimar de Eugen Teodorovici. Premierul Viorica Dancila ar fi avut o discutie telefonica cu.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii

Rovana Plumb a fost propusa ministru interimar al Transporturilor. Ministerul Dezvoltarii ar putea fi condus interimar de Eugen Teodorovici. Premierul Viorica Dancila ar fi avut o discutie telefonica cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )