Libnet.ro
UNICEF

08:00

ROVANA PLUMB, LA CRAIOVA: Pe 26 mai sa votam sa ramana acasa cei care au votat impotriva Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROVANA PLUMB, LA CRAIOVA: Pe 26 mai sa votam sa ramana acasa cei care au votat impotriva Romaniei

Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, la mitingul PSD de la Craiova, ca, la Bruxelles, ea va vorbi de bine Romania, pentru ca isi iubeste tara si pentru ca are multe lucruri de bine de spus despre aceasta. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Craiova: Am adus in doi ani de guvernare miliarde de euro in tara (VIDEO)

Rovana Plumb, primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare, a laudat, in mitingul PSD de la Craiova, activitatea guvernarii PSD-ALDE, afirmand ca s-au adus miliarde de euro in Romania spre deosebire de.

Rovana Plumb, candidat PSD la europarlamentare: Nu este posibil ca Partidul Popular European sa iasa in spatiul public si sa spuna magistratilor din Romania cum sa-si faca treaba

Rovana Plumb, candidatul care deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, ii acuza pe membrii Partidului Popular European si pe liberalii romani ca ies in spatiul public pentru a le spune.

ROVANA PLUMB: Obiectivul Presedintiei romane este un acord partial pana la 30 iunie

Obiectivul Presedintiei romane la Consiliul Uniunii Europene este ca la finalul acesteia sa existe in Consiliu un acord partial pe tot pachetul legislativ privind politica de coeziune, a declarat astazi, Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Rovana Plumb: PSD nu intra in jocuri electorale nici macar daca ele vin de la colegi din PES

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, atrage atentia ca pozitia Partidului Socialistilor EuropeniPES) pe tema situatiei statului de drept din Romania nu este una statutara si asumata in ansamblu.

Ponta: in 2015, Dragnea o facea pe Rovana Plumb in toate felurile. Acuma a reevaluat-o, e buna. Ce le promitea liderul PSD baronilor in urma cu 4 ani

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a vorbit la Adevarul Live despre momentul in care a plecat de la conducerea PSD si a propus-o Rovana Plumb in locul sau, marturisind ca Liviu Dragnea o facea atunci in toate felurile. Acum, dupa ce Dragnea a reevaluat-o, aceasta din urma deschide lista social-democratilor la europarlamentare, si are sanse sa fie propunerea guvernului in rolul de comisar european.

Victor Rebengiuc: Sunt speriat de ce se poate intampla. Nu putem sa mai votam cu vechii membri de partid, trebuie sa incercam cu niste tineri

Victor Rebengiuc nu intelege de ce oamenii nu ies in continuare in strada, asa cum s-a intamplat in februarie 2017, cand cetatenii au protestat fata de ordonanta 13. Prezent la evenimentul de lansare a cartii in lume nu-s mai multe Romanii, de Radu Paraschivescu, actorul a explicat ce l-a determinat sa faca gestul din decembrie 1989, de la Televiziunea Romana, dar si catre cine se duce votul sau la urmatoarele alegeri.

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )