Libnet.ro
UNICEF

09:15

ROVANA PLUMB, DESPRE INVESTITIILE DIN FONDURI EUROPENE: Asigurarea infrastructurii de baza este o premisa pentru dezvoltarea Pietei Unice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROVANA PLUMB, DESPRE INVESTITIILE DIN FONDURI EUROPENE: Asigurarea infrastructurii de baza este o premisa pentru dezvoltarea Pietei Unice

Ministrul Rovana Plumb a prezentat, astazi, prioritatile de investitii din fonduri europene ale Romaniei pentru perioada 2021-2027, dar si progresele inregistrate in ultimul an si jumatate de tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Rovana Plumb a prezentat prioritatile de investitii din fonduri europene ale Romaniei

Ministrul Rovana Plumb a prezentat, astazi, prioritatile de investitii din fonduri europene ale Romaniei pentru perioada 2021-2027, dar si progresele inregistrate in ultimul an jumatate de tara.

Fapte de coruptie, scoase la iveala de presa, in conditiile in care DNA pare ca nu mai lucreaza: Presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii, inregistrat cand cerea mita din fonduri europene

Presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale de Constructii APMCR), Claudiu Georgescu, a fost inregistrat de jurnalistii de la Libertatea in timp ce cerea mita din fonduri europene. Cel de la.

Sorina Matei: Rovana Plumb si-a cadorisit NORA cu un job gras la stat. Papa si fata niste coco. De la prosti, fraieri

Jurnalista Sorina Matei dezvaluie cu ce si-a cadorisit Rovana Plumb nora. Bine dotata, sotia fiului cel mare al ministrului a fost initial infiltrata in televiziune. Ani prezenta stirile din sport, .

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, sustin surse din PSD pentru Adevarul, care mai scrie ca Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu deci tot de Antena 3), si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, au prins locuri sigure. Un loc semi-eligibil va ocupa Catalina Stefanescu, pe care Dragnea a propulsat-o in Parlament in 2012. Si Victor Negrescu va ajunge, surprinzator, la Bruxelles.

Fonduri europene 2019: Cate 15 milioane Euro pe proiect, pentru firme de energie

Firmele romanesti de distributie de energie vor putea accesa fonduri europene de cate 15 milioane de euro pe proiect, pentru implementarea de sisteme inteligente de masurare a consumului, printr-o noua linie de finantare scoasa in dezbatere publica de Ministerul Fondurilor Europene.

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

Europarlamentarul Laurentiu Rebega (Pro Romania), trimis in judecata de DNA pentru instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, Pro Romania, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie savarsite in perioada in care era vicepresedinte al Consiliului judetean Prahova si controla activitatea mai multor firme cu profil agricol. El este acuzat, printre altele, de instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani.

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, la data faptelor vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat, printre altele, de instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani, a transmis, joi, DNA.

Cum se dezvolta Resita din proiecte pe fonduri europene

Resita are peste 40 de proiecte europene intocmite si depuse. Pentru unele a primit deja aprobarea, iar unele sunt in faza avansata de evaluare.

Noi detalii despre atacul din Olanda. Anchetatorii au gasit o scrisoare in masina criminalului. Ce s-a descoperit

Politia olandeza a anuntat marti ca a gasit o scrisoare ce indica o posibila motivatie terorista in atacul cu arma de foc comis luni intr-un tramvai din Utrecht si soldat cu trei morti si cinci raniti,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )