Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rovana Plumb face apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile si jignirile la adresa premierului

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb face apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile si jignirile la adresa premierului

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, face apel la presedintele Iohannis sa isi exercite functia pe care o detine cu demnitate si sa inceteze cu presiunile publice adresate premierului Viorica Dancila. Plumb afirma ca Iohannis este deja in campanie electorala, dar acest lucru nu justifica amenintarile si limbajul jignitor. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb ii cere lui Iohannis sa nceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila.

Rovana Plumb, apel la Iohannis sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, a facut un apel la presedintele Klaus Iohannis sa inceteze cu amenintarile publice la adresa premierului Viorica Dancila. Facem.

Feminista Rovana Plumb ii spune lui Iohannis ce sa faca: Sa inceteze cu amenintarile la adresa premierului Dancila. Se adreseaza unei doamne!

Ministrul Rovana Plumb, care este si presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, iese la atac dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la vizita premierului Viorica Vasilica Dancila la.

Acesti ministri care ne guverneaza: Rovana Plumb se crede Printesa Diana, in timp ce se plimba cu trasura (VIDEO)

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb si fostul ministru al Educatiei Liviu Pop s-au distrat in Maramures in acest sfarsit de saptamana. Cei doi s-au crezut Printesa Diana si Printul Chiarles in.

Dragnea: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele Iohannis incita la violenta

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incita populatia Romaniei la violenta si ca vrea sa transmita un sentiment de nesiguranta. Invitat duminica seara intr-o emisiune la Romania TV, Dragnea a declarat ca acest tip de actiune al sefului statului poate sa reprezinte un atac la siguranta nationala. Dragnea il suspecteaza pe Iohannis ca ar putea avea un protocol secret semnat cu statul paralel.

Dragnea: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele Iohannis incita la violenta / Am auzit scenarii ca unii de la PNL si USR vor sa-i faca plngere penala premierului Dancila. Exista o linie rosie peste care nu trebuie sa se treaca

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca incita populatia Romaniei la violenta si ca vrea sa transmita un sentiment de nesiguranta. Invitat duminica seara intr-o emisiune la Romania TV, Dragnea a declarat ca acest tip de actiune al sefului statului poate sa reprezinte un atac la siguranta nationala. Dragnea il suspecteaza pe Iohannis ca ar putea avea un protocol secret semnat cu statul paralel / Oficialitatile de la Ierusalim s-au simtit profund jignite de declaratiile presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )