Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rovana Plumb, pe lista propunerilor de comisari europeni. Parlamentul European va lua decizia finala

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb, pe lista propunerilor de comisari europeni. Parlamentul European va lua decizia finala

Rovana Plumb apare pe lista propunerilor de comisari europeni acceptati de presedintele ales al Comi. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb, pe lista propunerilor de comisari europeni, anuntata de Ursula von der Leyen: Distribuirea portofoliilor, publicata marti LISTA COMPLETA a propunerilor

Rovana Plumb figureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de presa al Comisiei Europene. Ursula von der Leyen.

Rovana Plumb, anuntata in postul de comisar european din partea Romaniei

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat-o pe Rovana Plumb in postul de comisar european din partea Romaniei.

Viorica Dancila, dupa ce Rovana Plumb a fost pusa pe lista propunerilor de comisari europeni: O reusita pentru tara noastra

Anuntul Comisiei Europene cu privire la Rovana Plumb, cefigureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele Ursula von der Leyen, o bucura nespus pe Viorica Dancila. Premierul considera o.

PNL ii cere lui Dancila sa o retraga pe Rovana Plumb de pe lista comisarilor europeni. Orban: Actuala nominalizare are toate sansele sa fie respinsa in Parlamentul European

Presedintele PNL Ludovic Orban a somat-o, luni, pe Viorica Dancila sa retraga nominalizarea Rovanei Plumb din pozitia de comisar european, cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine la nivelul UE.

Rovana Plumb, acceptata pentru postul de comisar european

Rovana Plumb e oficial comisar european. A fost acceptata deUrsula von der Leyen. Audierile au decurs foarte bine. Atat Rovana Plumb, cat si Dan Nica, au fost fata in fata cuUrsula von der L.

EXCLUSIV Romania va obtine, cel mai probabil, postul de Comisar european pentru Transporturi: Pentru nominalizare se bat Rovana Plumb, Ramona Manescu si, surpriza ultimelor ore, eurodeputatul PNL Gheorghe Falca!

EXCLUSIV Sfarsit de saptamana fierbinte pentru ultimele negocieri privind desemnarea candidatilor care vor obtine viitoarele posturi de comisari europeni. Marti, presedinta proaspat aleasa a Comisiei.

Cine este Rovana Plumb: A scapat de urmarirea penala, iar acum e propunerea Romaniei pentru functia de ministru al Uniunii Europene

PSD-ista Rovana Plumb 59 de ani), acceptata oficial pe lista propunerilor de comisar european in viitoarea Comisie von der Leyen, din Partea Romaniei, a cunoscut suisuri si coborasuri in 25 de ani de politica, ajungand, iata, in mai putin de 2 ani, din postura de parlamentar-ministru pentru care procurorii anticoruptie au cerut urmarirea penala in dosarul Belina, pana la functia de ministru al Uniunii Europene.

Ursula von der Leyen o anunta pe Rovana Plumb comisar european Reactia Vioricai Dancila - UPDATE

Ursula von der Leyen a anuntat lista completa a comisarilor europeni acceptati, iar Rovana Plumb apare printre acestia. Viorica Dancila: Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este o reusita pentru tara noastraPrima reactie a Rovanei Plumb: Cred cu tarie ca aceasta echipa va putea sa raspunda provocarilor Uniunii.

Rovana Plumb, nominalizata comisar european: Ma simt deosebit de mandra. ii multumesc Vioricai Dancila pentru sustinerea acordata

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat, luni, ca se simte onorata ca figureaza pe lista comisarilor europeni anuntata de presedintele desemnat al Comisiei Europene,Ursula von der Leyen. Este o.

Rovana Plumb, acceptata pentru functia de comisar de sefa Comisiei Europene. Urmatorii pasi: negocierea portofoliului si votul decisiv din Parlament

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat, lista comisarilor acceptati. Din partea Romaniei a fost desemnata Rovana Plumb, in urma negocierilor intre Guvernul Dancila si Bruxelles-ul, cu toate ca presa germana anunta zilele trecute faptul ca propunerile Romaniei au fost respinse. Urmeaza negocierea portofoliului, iar ultimul cuvant il va avea Parlamentul European, prin votul din comisiile de specialitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )