Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rovana Plumb: Premierul Ponta trebuie sa isi continue mandatul. Politica se face in Parlament. Mi se pare suspect ca acest dosar apare in ziua in care PNL depune motiune de cenzura. Poate este o coincidenta

B1 B1,
Rovana Plumb: Premierul Ponta trebuie sa isi continue mandatul. Politica se face in Parlament. Mi se pare suspect ca acest dosar apare in ziua in care PNL depune motiune de cenzura. Poate este o coincidenta

Rovana Plumb, presedinta Consiliului National al PSD, spune ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Declaratia vine in contextul in care DNA a anuntat ca premierul este urmarit penal pentru mai multe. continuă pe B1

PSD Alba promoveaza mesajul national al partidului: Victor Pontatrebuie sa isi continue mandatul

PSD Alba promoveaza acelasi mesaj al partidului in legatura cu discutia privind demisia premierului Victor Ponta. Organizatia sustine intr-un comunicat de presa caVictor Ponta trebuie sa-si continue mandatul pentru ca politica se face in Parlament si nu la DNA.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai.

Rovana Plumb: E programat un Birou Politic National luni, la ora 14.00, dar e posibil sa ne vedem si mai devreme

Rovana Plumb a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum despre o posibila demisie a premierului Victor Ponta. Din punct de vedere procedural, Camera Deputatilor e cea care poate lua decizia intr-un fel sau altul.

Rovana Plumb: Am primit raspunsul de la CCR privind alocatiile diferentiate pentru copii. Curtea nu se poate antepronunta pe o initiativa in curs de elaborare

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca a primit un raspuns de la Curtea Constitutionala CCR) referitor la alocatiile diferentiate pentru copii, insa CCR a transmis ca nu se poate antepronunta pe o.

Deputatii au respins propunerea prin care un primar arestat mai mult de 90 de zile isi pierde mandatul/ Victor Ponta: Eu daca nu am alte detalii, respect votul si raportul comisiilor

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri proiectul legislativ pentru completarea art. 69 a Legii administratiei publice locale nr. 215/2001, care prevedea ca primarii care au fost arestati pe o perioada mai mare de 90 de zile sau a fost incarcerat pentru executarea unei pedepse privativa de libertate sa isi piarda mandatul.

Ponta: Chiar isi bat joc de noi toti? Noi n-avem voie sa scoatem un cuvant de justitie, doar Danilet, care merge unde-l trimite partidul?

Premierul Ponta afirma ca trebuie aplicata o regula comuna legat de posibilitatea exprimarii opiniei privind deciziile instantei, afirmand ca sunt unii smecheri care pot critica hotarari iar altii sunt judecati de CSM si intreband daca numai Danilet poate vorbi pentru CSM unde-l trimite partidul, scrie Mediafax.

Rovana Plumb: Noua lege a salarizarii, discutata cu misiunea FMI, BM si CE, in a doua jumatate a lui iunie

Noua lege a salarizarii va fi discutata cu misiunea FMI, BM si CE, care va veni in a doua jumatate a lunii iunie la Bucuresti, dar si cu sindicatele si ordonatorii de credite, potrivit ministrului Muncii, Rovana.

Traian Basescu: Consider ca si Livia Stanciu si Kovesi trebuie sa isi duca mandatul pentru ca e scris in lege. La fel trebuie tratat si un primar care este acuzat de abuz in serviciu

Fostul presdinte Traian Basecu a vorbit marti, la iesirea de la sediul PMP, despre cererea adesata de un grup de senatori, printre care si Calin Popescu Tariceanu, de a fi demise presedinta inaltei Curti,.

Traian Basescu: Consider ca si Livia Stanciu si Kovesi trebuie sa isi duca mandatul pentru ca e scris in lege. La fel trebuie tratat si un primar care este acuzat de abuz in serviciu (VIDEO)

Fostul presdinte Traian Basecu a vorbit marti, la iesirea de la sediul PMP, despre cererea adesata de un grup de senatori, printre care si Calin Popescu Tariceanu, de a fi demise presedinta inaltei Curti,.

Ponta: Chiar isi bat joc de noi toti? Noi n-avem voie sa scoatem un cuvant de justitie, doar Danilet?

Premierul Victor Ponta a declarat c ar trebui aplicata o regula comuna legat de posibilitatea exprimarii opiniei privind deciziile instantei. Acesta a spus ca sunt unii smecheri care pot critica hotarari iar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )