Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rovana Plumb va primi la Bucuresti ministrii din UE care gestioneaza fondurile europene

B1 B1,
Rovana Plumb va primi la Bucuresti ministrii din UE care gestioneaza fondurile europene

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va prezida reuniunea informala a ministrilor responsabili cu Politica de Coeziune, ce va avea loc la Bucuresti in perioada 11-12 aprilie, la Palatul. continuă pe B1

Dragnea: Rovana Plumb si Natalia Intotero trebuie sa isi prezinte demisia din guvern inainte de campania electorala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca ministrii Rovana Plumb si Natalia Intotero vor parasi cabinetul inainte de campania electorala, pentru ca nu este de acord ca acestea sa aiba la.

De ce risca Rovana Plumb inculparea in Dosarul Belina daca pleaca in Parlamentul European

Rovana Plumb, capul de lista al PSD pentru euroalegeri, ar putea ramane fara protectia Parlamentului dupa ce ajunge europarlamentar. Plumb a fost salvata de PSD de inceperea urmaririi penale in 2017, in Dosarul Belina. insa, daca pe parcursul cercetarii penale au aparut elemente noi care sa o vizeze pe Rovana Plumb, DNA va putea cere din nou ridicarea imunitatii, de data asta de la Klaus Iohannis, care a raspuns de fiecare data favorabil.

Liviu Avram, despre cadoul otravit al lui Liviu Dragnea pentru Rovana Plumb: loc sigur la Bruxelles, nesiguranta privind dosarul Belina

Jurnalistul Liviu Avram a scris duminica despre cadoul oferit de catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, catre Rovana Plumb. Aceasta din urma a fost pusa prima pe lista candidatilor social-democrati la europarlamentare, fiind practic aproape imposibil ca aceasta sa piarda mandatul de europarlamentar. Noua functie i-ar aduce insa pierderea imunitatii oferite de colegii de Parlament privind Dosarul Belina.

Ponta, despre cat de prieteni sunt Dragnea si Plumb: Cand am propus-o pe Rovana Plumb in fruntea PSD, el a folosit niste cuvinte pe care nu vi le pot spune, ca v-ar amenda CNA-ul (VIDEO)

Victor Ponta a povestit, pentru B1 TV, culisele demisiei lui Liviu Dragnea, in 2015, din functia de presedinte executiv al PSD. in acest context, fostul premier a aratat ca Dragnea nu avea deloc o relatie buna cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )