Libnet.ro
UNICEF

21:15

Rovana Plumb: Viorica Dancila este un profesionist, un lider politic care isi iubeste mult tara; va conduce cu certitudine Guvernul pana la alegeri

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb: Viorica Dancila este un profesionist, un lider politic care isi iubeste mult tara; va conduce cu certitudine Guvernul pana la alegeri

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila este un profesionist

Presedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, spune ca premierul Viorica Dancila este un profesionist, un om de echipa, un lider politic care isi iubeste mult tara. Plumb crede ca Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare.

Rovana Plumb: Viorica Dancila va conduce acest Executiv pna la alegerile viitoare, cu certitudine

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare, scrie Agerpres.

Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat ca Viorica Dancila este un om profesionist, un lider politic care isi iubeste foarte mult tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european. Declaratia social-de.

Rovana Plumb anunta pana cand va conduce Viorica Dancila Guvernul

Presedinta organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, in statiunea Mamaia, ca Viorica Dancila va fi cu certitudine premier pana la alegerile viitoare. Doamna prim-ministru Viorica.

Rovana Plumb: Dancila are foarte multe cunostinte la nivel european

Viorica Dancila va ramane premier pana la alegerile viitoare, da asigurari Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD. Doamna prim-ministru Viorica Dancila va conduce acest Executiv pana la.

Rovana Plumb, despre alegerile PSD pentru Parlamentul European

Presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat joi, la Mamaia, referitor la afirmatiile lui Calin Popescu-Tariceanu ca participarea candidatilor PSD si ALDE pe o lista comuna la alegerile.

Viorica Dancila da explicatii pentru violenetele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Viorica Dancila da explicatii pentru violentele din Piata Victoriei, in fata Parlamentului

Viorica Dancila va da explicatii in Parlament cu privire la violentele de la protestul din Piata victoriei, din data de 10 august. PNL a trimis solicitarea prin care Dancila este chemata la Ora.

Viorica Dancila o comite din nou: Cum pronunta premierul 2014 (VIDEO)

Viorica Dancila o comite din nou, in sedinta de guvern de miercuri. Abia ce s-a obisnuit cu 2020, Vioricai Dancila ii da de furca 2014. Dancila spune doua mii patrusprezece, in loc de.

Scoala politica de vara a femeilor social-democrate incepe astazi, la Mamaia, iar Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt asteptati la eveniment

Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD) va avea loc, in perioada 30 august 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt asteptati presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, dar si alti lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmeaza sa se reuneasca, la Neptun, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN), la sfarsitul acestei saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )