Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rovana Plumb: Nu voi vota Guvernul Ciolos in Parlament. Eu nu votez pe simpatii

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Nu voi vota Guvernul Ciolos in Parlament. Eu nu votez pe simpatii

Ministrul demisionar al Muncii, Rovana Plumb, a declarat vineri, la Exces de putere, ca va vota impotriva guvernului ce va fi condus de catre premierul desemnat Dacian Ciolos. Eu nu votez pe simpatii, a motivat. continuă pe Antena3

Guvernul Ciolos, de doi lei speranta

Clasa politica a gasit ce n-a cautat: este hulita de toti romanii, nu mai are obraz sa apara in public, manifestatiile de strada, provocate de o scanteie, au ingrozit-o, pentru ca nu stii niciodata unde se opresc, la ce nivel de violenta ajung. in aceste conditii, guvernul Ciolos are o sansa de a realiza ce-si propune, cu sprijinul declarat al presedintelui Iohannis.

Guvernul Ciolos in chinurile facerii. Cateva observatii

De la anuntul lui Klaus Iohannis si pana azi, adica in ultimele trei zile, a devenit ceva mai limpede ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, intampina dificultati in identificarea numelor de viitori ministri. Intr-un fel, era de asteptat sa fie asa. Ciolos ar fi cerut garantii ca-si va forma singur guvernul, adica fara nume varate pe gat de partide. Aceasta cerinta maximala nu poate fi satisfacuta in totalitate. Nu este nici realist, nici inteligent din punct de vedere tactic. Ce am vazut in aceste zile si ce asteptam pe mai departe?.

Cine este Achim Irimescu, posibil ministru al Agriculturii in Guvernul Ciolos

Achim Irimesc, fost secretar de stat, are cele mai mari sanse sa preia Ministerul Agriculturii, dupa ce Mihail Dumitru a refuzat oferta premierului desemnat, Dacian Ciolos.

Guvernul Ciolos, intre o sansa pentru Romania si un guvern Ponta doi

Nu este clar daca Dacian Ciolos va reusi in demersul inceput sau va esua lamentabil. Sunt posibile ambele variante. Anuntul ca nu va schimba structura guvernului si nici denumirea ministerelor inseamna ca s-a ales praful de promisiunea legata de depolitizarea administratiei centrale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )