Libnet.ro
UNICEF

18:00

Roxana Maracineanu, primele declaratii dupa ce a ajuns ministru in Franta: Va multumesc ca am avut sansa sa traim o VIATA LIBERA!

B1 B1,
Roxana Maracineanu, primele declaratii dupa ce a ajuns ministru in Franta: Va multumesc ca am avut sansa sa traim o VIATA LIBERA!

Fosta campioana mondiala de inot Roxana Maracineanu a facut primele declaratii dupa ce a fost numita, marti, in functia de ministru al Sportului in Franta. Multumesc, Franta!, au fost primele cuvinte. continuă pe B1

Roxana Maracineanu, noul ministru al Sportului din Franta: Multumesc Frantei, aceasta tara atat de primitoare!

Noul ministru al Sporturilor din Franta, Roxana Maracineanu, a multumit tarii sale de adoptie pentru faptul ca a primit-o dupa ce s-a refugiat din Romania, informeaza AFP.

Cine este Roxana Maracineanu, noul ministru al Sportului din Franta. Romanca a iscat un adevarat scandal in Hexagon in 2015

Romanca Roxana Maracineanu a fost numita de presedintele Emmanuel Macron in functia de ministru al Sportului, dupa ce fostul ministrul Laura Flessel a anuntat ca a demisionat din functie din motive.

Roxana Maracineanu, ministru al Sporturilor din Franta

Campioana mondiala la 200 metri spate din 1998 si vicecampioana olimpica din 2000, Roxana Maracineanu, nascuta in 1975 la Bucuresti, a fost numita, astazi, de presedintele Emmanuel Macron, ministru al Sporturilor in Guvernul francez, in locul Laurei Flessel, conform News. ro.

Ce provocari o asteapta pe Roxana Maracineanu, noul ministru al Sporturilor din Franta (AFP)

Noul ministru francez al Sporturilor, Roxana Maracineanu, nascuta in Romania, preia portofoliul intr-un context delicat si mosteneste mai multe dosare sensibile: o baza de selectie ingrijoratoare, o miscare sportiva care revendica mijloace financiare, dar un buget in scadere, scrie AFP.

Roxana Maracineanu vs. Ioana Bran - Francezii au pus o romanca, fosta MARE CAMPIONA de natatie, ministru al Sportului. Guvernul roman nu a fost in stare s-o puna, in functia similara, decat pe MILIONARA SEXY

Francezii par sa aprecieze mult mai mult decat romanii meritele si, mai ales, sa le rasplateasca. Marti, romanca Roxana Maracineanu a fost numita in Guvernul de la Paris in functia de ministru al.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )