Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roxana Minzatu, MFE: IMM-urile din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in perioada 2021-2027

Antena3 Antena3,
Roxana Minzatu, MFE: IMM-urile din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in perioada 2021-2027

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) din Romania vor avea la dispozitia 6 miliarde de euro din fonduri europene in exercitiul bugetar 2021-2027 din totalul de 30,6 miliarde de euro propus pentru Romania, a. continuă pe Antena3

Ministrul Roxana Minzatu, despre programul Start-up Nation: Este mai mult un proiect de tara, decat un proiect de finantare

EXCLUSIV ONLINE in deschiderea celei de-a a doua editie a International Business Forum IBF 2019, ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, a vorbit despre una dintre prioritatile Guvernului.

Se schimba legea privind decontarile la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. La ce vor avea acces pacientii

Un proiect de lege initiat de deputatii USR Tudor Pop, Dan Barna si Cristian Ghinea si adoptat de Parlament prevede ca fiecare persoana care plateste contributia la asigurarile de sanatate sa aiba acces la toate decontarile facute de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) in numele sau. Legea actuala prevede ca asiguratii au dreptul .

Un barbat din Romania a incercat sa-si mareasca ilegal pensia. Ce se intampla acum cu pensionarul

Un barbat din Romania a constat ca avea o pensie mult prea mica decat a considerat ca merita, asa ca a facut ceva in privinta aceasta. Pensionarul a incerat sa-si mareasca indemnizatia in mod ilegal. Cum a facut asta si care au fost demersurile pentru pedepsirea ilegalitatii comise? Un barbat a incercat sa-si mareasca pensia .

Toti posesorii de PERMIS DE CONDUCERE din Romania SE VOR iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Asta da LOVITURA pentru SOFERII romani!

Panica pentru mai multi soferiromani, dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere.

300 de militari din Romania si Ucraina participa la exercitii pe Dunare

300 de militari din Romania si Ucraina participa la un exercitiu pe Dunare, in cadrul caruia vor fi .

Ambasadorul SUA la UE: Procurorul General american a contribuit la o foaie de parcurs consultativa cu masuri adecvate pentru statul de drept din Romania Ana Birchall - invitata sa participe

Procurorul General al SUA a invitat-o pe Ana Birchall, ministrul roman al Justitiei, sa lucreze alaturi de el si de echipa lui, in mod direct, la o foaie de parcurs cu titlu consultativ pentru intarirea statului de drept din Romania. Declaratia a fost facuta, la Bucuresti, de Ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, care a venit in Romania pentru discutii cu ministrul Birchall, premierul Viorica Dancila si Presedintele Klaus Iohannis. Sondland si-a reafirmat preocuparea tarii sale fata de statul de drept in Romania.

Detalii necunoscute despre cel mai de succes serial de comedie din Romania. Cum a luat nastere Las Fierbinti

Cel mai iubit serial de comedie din Romania, care sa speram ca va ajunge din urma numarul sezoanelor cunoscutului show Tanar si nelinistit a avut un inceput diferit. Cine a venit cu ideea celui mai de succes produs de televiziune al momentului? Chiar Costi Dita, actorul care il interpreteaza pe Giani, a dezaluit acest lucru.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Marius Budai a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania. Decizia ministrului Muncii

Ministrul Muncii a explicat ce se va intampla cu toate cupoanele de pensie din Romania dupa ce va fi introdus sistemul informatic care are menirea de a elimina birocratia din sistem. Marius Budai a precizat ca la nivelul Ministerului Muncii se discuta despre eliminarea cupoanelor de pensie, masura ce urmeaza a fi implementata treptat. Marius .

Vedete care au plecat definitiv din Romania. Au vandut tot si s-au angajat ca oameni simpli in strainatate

Celebritatea, pe langa benefiicele sale, este deseori si o greutate uriasa care apasa pe umerii vedetelor din intreaga lume, dar si a celor din Romania. E adevarat, la un alt nivel fata de cele din strainatate, persoanele publice de la noi s-au simtit constranse, la un moment dat, de imprejurari, statut, consecinte, fie obligatii, asa .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )