Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Antena3 Antena3,
Rudolf Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea. continuă pe Antena3

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al orasului New York, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare deschisa catre autoritatile romane: Progresele Romaniei, subminate de execesele DNA/ Protocoalele secrete trimit inocenti la inchisoare (VIDEO)

Verificarea legalitatii protocoalelor incheiate intre Parchetul General si SRI este ceruta tocmai de peste ocean. Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a trimis oficialilor romani, printre care si.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare deschisa catre autoritatile romane: Progresele Romaniei, subminate de execesele DNA/ Protocoalele secrete trimit inocenti la inchisoare (FOTO, VIDEO)

Verificarea legalitatii protocoalelor incheiate intre Parchetul General si SRI este ceruta tocmai de peste ocean. Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a trimis oficialilor romani, printre care si.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Fostul procuror federal si fostul primar al orasului New York, Rudolph Giuliani, avocat al presedintelui american Donald Trump, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care cere vericicarea protocoalelor incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

Giuliani, catre Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal si fost primar al New York a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunile asupra judecatorilor, informeaza Mediafax.

USR, reactie la scrisoarea lui Giuliani: Nu are consistenta politica. Asteptam scrisoare si de la frizerul lui Trump

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca scrisoarea trimisa de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, nu are nicio consistenta din punct de vedere politic. Mai mult, liderul USR afirma, ironic, faptul ca ca seful statului va primi probabil mesaje si din partea frizerului si bucatarului presedintelui SUA.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Donald Trump a colorat gresit steagul Statelor Unite n timpul unei vizite n Ohio

Presedintele american Donald Trump a fost fotografiat colorand gresit steagul Statelor Unite, in timpul unei vizite efectuate alaturi de Melania Trump si secretarul pentru Sanatate si Resurse Umane, Alex Azar, la un spital de copii din statul Ohio.

Donald Trump, dat in judecata de solistul Aerosmith. Care este motivul VIDEO

Steven Tyler 70 de ani) il da in judecata pe Donald Trump 72 de ani) pentru ca foloseste melodiile Aerosmith la mitingurile sale politice.

Donald Trump a colorat gresit drapelul SUA

Presedintele american Donald Trump a devenit tinta ironiilor dupa ce, in cursul unei vizite la un spital de copii din Ohio, a colorat incorect drapelul Statelor Unite, adaugand, in mod inexplicabil, o dunga albastra pe versiunea sa a bine-cunoscutului 'Stars and Stripes ', scrie cotidianul The Independent, in editia de ieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )