Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rugaciunea Tatal Nostru s-a modificat! Papa Francisc o va rosti cu versetul nu ne duce in ispita schimbat

Antena3 Antena3,
Rugaciunea Tatal Nostru s-a modificat! Papa Francisc o va rosti cu versetul nu ne duce in ispita schimbat

Incepand cu data de 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin, rugaciunea Tatal Nostru va fi recitata altfel, in cele mai multe eparhii italiene. Si celelalte biserici vor trebui sa adopte schimbarea pana la Pastele 2021, informeaza agentia italiana ANSA, citata de Rador. continuă pe Antena3

De cand se schimba rugaciunea Tatal Nostru. Prima duminica in care este modificat textul

Rugaciunea Tatal Nostru in versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru slujbele catolice. Schimbarea a fost sustinuta de Papa Francisc, cel care a si aprobat-o in calitatea sa de suveran al Vaticanului. Tatal Nostru, fara nu ne duce pe noi in ispita. Versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru .

Rugaciunea Tatal Nostru in versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru slujbele catolice

Din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin, intra in vigoare noul text al rugaciunii Tatal Nostru la liturghiile catolice din majoritatea eparhiilor italiene. Celelalte biserici pot implementa textul modificat pana la Pastele 2021, informeaza agentia italiana ANSA, citata de Rador, potrivit Hotnews.

PAPA FRANCISC: Cei care sunt impotriva mastilor nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc i-a criticat, intr-o carte publicata luni, pe opozantii mastilor si altor restrictii impuse pentru a limita raspandirea pandemiei de noul coronavirus care, sustine el, nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd, relateaza AFP.

Papa Francisc, despre cei care nu vor sa poarte masca de protectie: poate cel mai agresiv mesaj

Pentru prima oara de la inceputul pandemiei, Papa Francisc a fost foarte vocal impotriva celor care refuza sa poarte masca sau sa accepte ca acel gest nu este despre ei. Cei care sunt.

Papa Francisc, critic fata de cei care refuza sa poarte masca: Nu ii vei vedea niciodata pe acesti oameni protestand impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc ii critica pe opozantii purtarii mastii si a altor restrictii impuse de state din intreaga lume pentru combaterea pandemiei de SARS-CoV-2 intr-o carte publicata luni, acuzandu-i pe acestia ca sunt incapabili sa iasa din mica lor lume de interese.

Papa Francisc ii critica pe protestatarii anti-masti: Acestia nu ar manifesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc i-a criticat, intr-o carte lansata luni, pe oponentii mastilor si a altor restrictii impuse pentru a stopa noua pandemie de coronavirus, despre care a spus ca acestia nu ar protesta niciodata impotriva mortii nedrepte a unora precum George Floyd sau a saraciei generata de coronavirus, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )