Libnet.ro
UNICEF

14:03

RUGACIUNI pentru indragita Teo Trandafir! Din pacate, E ADEVARAT!

B1 B1,
RUGACIUNI pentru indragita Teo Trandafir! Din pacate, E ADEVARAT!

Indragita Teo Trandafir este recunscuta pentru sfaturile despre viata pecare le ofera. De curand, indragita prezentatoare TV a scris, peFacebook, care sunt cele mai de pret lucruri care conteaza in. continuă pe B1

SOC in TELEVIZIUNE! Este vorba despre TEO TRANDAFIR: S-a TERMINAT

Indragita Teo Trandafir este cunoscuta pentru sfaturile interesante pe care le ofera cu privire la viata, relatii, etc. De aceasta data, vedeta TV a vorbit despre regulile de care trebuie sa tii cont, daca vr.

Asta da BOMBA anului in showbiz! Teo Trandafir si Fuego, iMPREUNA!

Teo Trandafir si Fuego sunt prieteni de foarte multi ani. indragita prezentatoare de la Kanal D l-a dat de gol pe cantaretul Paul Surugiu Fuego).

ASOCIATIA PENTRU PENSII PRIVATE: Fondurile din Pilonul II au depasit in mod constant inflatia

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, astazi, randamentul mediu anual realizat de toate fondurile din Pilonul II, de la inceput si pana la finalul anului trecut, a fost de 8,03%, mult peste rata totala a inflatiei din perioada respectiva. Asociatia a subliniat ca, anul trecut, adoptarea OUG 114 a adus scaderi severe pe Bursa de la Bucuresti.

SOC in SHOWBIZ! Busuioc a RENUNTAT! Din pacate, pana la urma s-a intamplat ...

Supranumit Pavarotti din Carpati, dupa ce a castigat concursul de televiziune Hijos del Babel in Spania 2008), Costel Busuioc, cel care a devenit cunoscut sub numele dePavarotti din Carpati, pare.

KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la sosirea la Bucuresti, ca votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justitie din Romania.

PENTRU A DISCUTA SITUATIA DIN VENEZUELA: Consiliul de Securitate al ONU se reuneste astazi

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni, in aceasta seara, pentru a discuta despre situatia din Venezuela, dupa un weekend marcat de violente in tara.

PENTRU A DISCUTA SITUATIA DIN VENEZUELA: Consiliul de Securitate al ONU se reuneste astazi

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni astazi pentru a discuta despre situatia din Venezuela, dupa un weekend marcat de violente in tara, scrie RTE.

Pericol urias pentru locuitorii si turistii din statiunea Busteni. Jandarmii au intervenit

Pericol urias pentru locuitorii si turistii din statiunea Busteni! Ursii au iesit dinhibernare! Aseara o ursoaica cu pui si-au facut simtita prezenta pe strada VICTORIEI. Cel mai probabil animalele.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )