Libnet.ro
UNICEF

09:15

Rulajul a scazut la 6,8 milioane euro in ultima sedinta a saptamanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rulajul a scazut la 6,8 milioane euro in ultima sedinta a saptamanii

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, o lichiditate de 31,4 milioane de lei 6,8 milioane de euro), sub rulajul de joi 8,6 milioane de euro), in contextul in care indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv. continuă pe Ziarul Bursa

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de doar 6,8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 31,41 milioane de lei 6,86 milioane de euro), in scadere fata de rulajul de ieri 8,6 milioane de euro).

UBM a vandut un parc logistic pentru suma de 17,1 milioane euro catre CTP

PeliFilip a asistat UBM, dezvoltator imobiliar european, la vanzarea unui parc logistic catre CTP. Tranzactia s-a incheiat in septembrie, valoarea investitiei ajungand la 17,1 milioane Euro. Chitila Logistic Park CLP) dezvoltat de UBM in perioada 2007 - 2009. Suprafetele inchiriabile sunt curprinse intre 1. 750 m2 si 45. 000 m2, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de doar 4,3 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 20,04 milioane de lei 4,37 milioane de euro), in scadere fata de rulajul de vineri 6,8 milioane de euro).

Rulaj de 8,6 milioane euro pe bursa locala, sub media anuala

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 39,2 milioane de lei, sub media zilnica a acestui an 49,1 milioane lei), in contextul in care sase din indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv.

Primarul Robert Negoita a suspendat din nou controversata licitatie de peste 5,8 milioane de euro pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca din Sectorul 3

Controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca si de fitness in Sectorul 3 a fost suspendata din nou, joi, 5 octombrie, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Motivul: imposibilitatea de a raspunde in termen la solicitarile de clarificari primite din partea posibililor ofertanti. Primaria a mai suspendat o data aceasta licitatie in data de 22 septembrie, din aceeasi cauza, procedura fiind reluata cateva zile mai tarziu, respectiv in 28 septembrie. NOTA: Amintim ca Primaria Sectorului 3 a anulat in luna februarie din acest an o licitatie similara de peste 175 milioane euro, la cateva ore dupa ce HotNews. ro a scris ce voia sa cumpere primarul, respectiv: catel 3D cu os in gura; 'dinosaur 3D' in pozitie sezut mancand un hamburger'; 'crocodil 3D' pe spatele caruia va fi realizat prin sculptura un tobogan. Produsele se gaseau deja in oferta aceleasi firme din Breaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )