Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rus: Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rus: Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de. continuă pe Wall-Street Ro

Rus: Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat, azi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ce erori contine Master Planul de autostrazi

Cifre ajustate din condei, ipoteze de lucru selectate arbitrar, erori tehnice in proiectare, optiuni discutabile sunt cateva dintre motivele de critica aduse ieri de catre participantii la dezbaterile privind Master Planul General de Transport 2014-2020, sectiunea autostrazi.

Specialistii in infrastructura acuza Guvernul ca a masluit datele din Master Planul de Transport pentru a defavoriza Autostrada Dacia

Pe tronsonul Sibiu-Pitesti, supranumit Autostrada Dacia, calculele de cost au fost umflate astfel incat sa para mai scumpa decat Comarnic-Brasov, au declarat pentru Adevarul mai multi specialisti in infrastructura care au participat, marti, la o dezbatere publica a Master Planului General de Transport.

Niciun parlamentar de Timis nu participa la dezbaterea privind Master Planul General pe Transport pentru 2014-2030, in care Timisoara nu exista. Alesii sunt in vacanta!

Master Planului General pe Transport, pentru perioada 2014-2030, in care Timisoara si judetul Timis sunt trecute la index, fara nicio investitie, va fi prezentat, marti, la sediul Ministerul Transporturilor.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )