Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rusia acuza Marea Britanie ca foloseste cazul Skripal pentru a-si atrage sprijinul partenerilor europeni

Hotnews Hotnews,
 Rusia acuza Marea Britanie ca foloseste cazul Skripal pentru a-si atrage sprijinul partenerilor europeni

Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, a spus vineri ca Marea Britanie foloseste cazul otravirii fostului agent secret Serghei Skripal pentru a-si atrage sprijinul partenerilor europeni intr-un moment in care Brexitul izoleaza Londra, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Televiziunea de stat rusa va difuza un interviu cu Petrov si Boshirov, acuzati de Marea Britanie ca l-au otravit pe Skripal

Televiziunea de stat din Rusia va difuza joi un interviu cu cei doi rusi acuzati de Marea Britanie de otravire in cazul Skripal, a anuntat sefa televiziunii RT, citata de RIA si Reuters.

VIDEO Marea Britanie critica interviul televizat al presupusilor suspecti n cazul Skripal

Autoritatile din Marea Britanie au criticat dur interviul celor doua persoane care seamana cu suspectii in cazul Skripal aparut pe un post de televiziune rusesc, catalogandu-l drept o insulta la adresa inteligentei publicului si un fals, relateaza Reuters. Cei doi suspecti au sustinut ca nu sunt ofiteri GRU, ci lucreaza in industria de fitness si au fost in Marea Britanie ca turisti.

Marea Britanie critica interviul televizat al presupusilor suspecti n cazul Skripal

Autoritatile din Marea Britanie au criticat dur interviul celor doua persoane care seamana cu suspectii in cazul Skripal aparut pe un post de televiziune rusesc, catalogandu-l drept o insulta la adresa inteligentei publicului si un fals, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Cabinetul May, dupa declaratiile celor doi rusi acuzati in cazul Skripal: O insulta la inteligenta publicului. Glumele facute de britanici pe seama turistilor GRU

Marturia celor doi barbati acuzati de Londra in cazul otavirii cu Noviciok, un agent neurotoxic, a fostului agent dublu Serghei Skripal a devenit subiect de glume in Marea Britanie.

INTERVIU cu analistul Armand Gosu. Rusia alegeri printre bastoane si asteptarea sanctiunilor pentru cazul Skripal

Pentru prima data, cota de popularitate a lui Putin a scazut sub 70%. Au fost mai multe evenimente care au erodat soclul statuii presedintelui rus, legea pensiilor, care a dus si la proteste soldate cu violente si peste 1000 de arestari, sanctiunile economice din cauza cazului Skripal si tensiuni etnice. Analistul Armand Gosu explica in interviul de mai jos toate aceste fenomene.

Brexit-ul, profitabil pentru angajatii din Marea Britanie: salariile au crescut peste asteptari

In incercarea de a-i determina pe angajati sa ramana in tara si dupa ruperea de Uniunea Europeana, angajatorii din Marea Britanie au crescut considerabil salariile, masura confirmata marti si de datele Oficiului National de Statistica ONS).

Marea Britanie: Un barbat a fost condamnat la inchisoare pentru ca a refuzat sa deblocheze un cont de Facebook

Un barbat din Marea Britanie, suspectat de uciderea unei adolescente in Southampton, a fost inchis pentru 14 luni pentru ca a refuzat sa-si deblocheze contul de Facebook in fata detectivilor. Stephen-Alan.

Opt tineri din Coreea de Sud, Marea Britanie, Italia, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara din cadrul Concursului Enescu 2018

Doi tineri din Italia, si cate unul din Coreea de Sud, Marea Britanie, Ucraina, Turcia, Republica Moldova si Japonia s-au calificat in Semifinala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu.

in Marea Britanie cresterea salariilor a depasit inflatia

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada mai - iulie 2018, in timp ce firmele nu reusesc sa faca angajari, din cauza lipsei de personal, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Agerpres.

Vladimir Putin: Rusia i-a gasit pe cei doi suspecti in cazul Skripal. Sunt civili, bineinteles

Rusia i-a identificat pe cei doi indivizi suspectati de Londra ca i-au otravit cu substanta neurotoxica noviciok pe fostul spion rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Iulia, in Anglia, a anuntat miercuri presedintele rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )