Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rusia acuza Statele Unite ca orchestreaza o revolutie in Republica Moldova - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Rusia acuza Statele Unite ca orchestreaza o revolutie in Republica Moldova - UPDATE

Serviciile rusesti de informatii externe au acuzat marti Statele Unite ca orchestreaza un scenariu revolutionar in Republica Moldova, cu ocazia alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie, pe modelul Belarus si Kirgisztan, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Spionajul rus acuza SUA ca urzesc o revolutie in Republica Moldova

Serviciile ruse de spionaj au acuzat azi Statele Unite de faptul ca vor sa puna la cale o revolutie cu ocazia alegerilor prezidentiale, prevazute la 1 noiembrie, in Republica Moldova, dupa modelul din Belarus si Kirgizstan, doua foste republici sovietice zguduite in prezent de contestari.

SUA, acuzata de Rusia ca pregateste o revolutie in Republica Moldova dupa alegerile prezidentiale

Acuzatii grave au fost lansate de directorul Serviciului rus de Informatii Externe, Serghei Nariskin, la adresa SUA. Potrivit oficialului de la Kremlin, Statele Unite pregatesc o revolutie colorata in.

Oficial rus: SUA pregatesc o revolutie colorata in Republica Moldova, imediat dupa alegerile prezidentale

Seful Serviciului de Informatii Externe al Federatiei Ruse, Serghei Nariskin, a declarat ca Statele Unite pregatesc o revolutie colorata in Republica Moldova, daca alegerile prezidentiale din 1 noiembrie vor fi castigate de catre Igor Dodon. Potrivit lui, SUA vor continua sa se implice in politica interna a statelor care au relatii prietenoase cu Moscova.

Alegeri Republica Moldova. Serviciul rus de Informatii Externe, cu ochii atintiti asupra Chisinaului: Acuzatii la adresa Statelor Unite

Serviciului rus de Informatii Externe SVR) a acuzat marti Statele Unite ca intentioneaza sa instige la o revolutie in Republica Moldova in contextul alegerilor prezidentiale de la 1 noiembrie, dupa modelul Republicii Belarus si Kirgizstanului, unde in prezent au loc ample revolte populare, transmite AFP.

Reactia Kremlinul fata de inculparea a sase agenti rusi in Statele Unite

Kremlinul a acuzat marti Statele Unite de rusofobie dupa ce justitia americana a anuntat inculparea a sase agenti rusi cu privire la atacuri cibernetice mondiale, relateaza AFP.

Sase agenti rusi, inculpati in Statele Unite pentru atacuri cibernetice mondiale

Sase agenti ai GRU, serviciul militar de informatii al Rusiei, au fost inculpati in Statele Unite pentru atacuri cibernetice mondiale. Printre aceste atacuri figureaza alegerile din Franta in 2017 si Jocurile Olimpice din 2018 din Coreea de Sud, scrie AFP, care citeaza Departamentul American al Justitiei.

Octavian Ticu: Sub Igor Dodon, Republica Moldova a devenit o simpla anexa a serviciilor secrete rusesti

Candidatul PUN in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Octavian Ticu, a reactionat la Investigatia Rise Moldova si a Centrului rus Dossier, care demonstreaza ca Igor Dodon este controlat de Kremlin. Ticu e de parare ca sub Igor Dodon, Republica Moldova a devenit o simpla anexa a serviciilor secrete rusesti.

Josep Borell, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Vor reprezenta un test pentru democratia, pentru statul de drept din aceasta tara

Josep Borell, inaltul Reprezentat al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, considera ca Republica Moldova este un partener foarte important in contextul parteneriatului estic, si a subliniat.

Coronavirus: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite

Societatile americane Pfizer si Moderna intentioneaza sa faca o cerere de autorizare a vaccinurilor lor contra Covid-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie in Statele Unite, ceea ce ar reprezenta un record absolut de viteza pentru dezvoltarea unui vaccin, la noua luni dupa primul mort de coronavirus in tara. Dar eventuala lansare a vaccinarii pana la Anul Nou va fi prea limitata pentru a opri epidemia, care este la al treilea val in Statele Unite, relateaza Le Figaro, citat de Rador.

Marea Britanie si Statele Unite condamna o campanie de atacuri cibernetice din partea Rusiei

Marea Britanie si Statele Unite au condamnat luni ceea ce au numit o serie de atacuri cibernetice orchestrare de serviciul de spionaj militar al Rusiei, inclusiv tentative de perturbare a Olimpiadei si a Jocurilor Paralimpice programate sa aiba loc anul viitor la Tokyo, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )