Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rusia acuza The New York Times si Financial Times de dezinformare in legatura cu raportarea deceselor

Adevărul Adevărul,
Rusia acuza The New York Times si Financial Times de dezinformare in legatura cu raportarea deceselor

Rusia a precizat joi ca verifica articole din The New York Times si din Financial Times care dezinformeaza prin faptul ca sustin ca mortalitatea scazuta din cauza coronavirusului in tara este mult subestimata, scrie Le Figaro. continuă pe Adevărul

New York Times: Industria auto va fi semnificativ schimbata de pandemie

Vanzarile de automobile in scadere ar putea obliga fabricile sa se inchida si sa conduca la preluari si fuziuni, dar si sa consolideze vanzarile de masini electrice, scrie New York Times.

Ceasul mortii al lui Trump, amplasat in New York

Un ecran Trump Death Clock a fost montat in Times Square din New York si arata numarul deceselor provocate de pasivitatea presedintelui fata de noul coronavirus in Statele Unite, relateaza BBC.

Unele regiuni din statul New York vor fi redeschise de weekendul viitor

Guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a declarat luni ca mai multe regiuni ale statului, din afara orasului New York, ar putea incepe sa isi redeschida economiile de weekendul viitor, dupa indeplinirea criteriilor legate de spitalizari si testarea noului coronavirus.

Statul New York investigheaza cazurile a peste 100 de copii diagnosticati cu un sindrom rar, posibil asociat COVID-19. Trei micuti au murit

Un copil de 5 ani din orasul New York, unul de 7 ani din Westchester County si un adolescent din Suffolk County au murit din cauza unui sindrom rar, posibil asociat Codiv-19, ale carui simptome includ febra persistenta, dureri abdominale, inrosirea severa a ochilor si eruptii cutanate, a spus guvernatorul in briefingul sau de presa zilnic.

Coronavirus: Bilantul deceselor in New York ar putea fi mult mai mare decat numaratoarea oficiala - CDC

Oficialii americani responsabili de sanatatea publica au identificat peste 5. 000 de decese in orasul New York care au avut loc intre luna martie si aprilie si ar fi putut fi cauzate de noul coronavirus dar nu au fost incluse in bilantul total al deceselor, a anuntat luni Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC), potrivit CNBC.

VIDEO Surpriza facuta de Roger Federer unui cadru medical care lupta cu Covid-19 in New York

Christianne Calderon este un cadru medical care lupta activ impotriva coronavirusului in New York. in timpul unei conferinte online, aceasta a avut surpriza sa-l vada pe monitor pe marele campion elvetian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )