Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rusia anunta uciderea unui militant al Statului Islamic in Daghestan

Antena3 Antena3,
Rusia anunta uciderea unui militant al Statului Islamic in Daghestan

Fortele ruse de securitate au ucis sambata un militant suspectat de legaturi cu Statul Islamic SI), in republica Daghestan, in Caucazul de Nord, a anuntat Comisia pentru lupta impotriva terorismului NAK) din. continuă pe Antena3

SUA, despre loviturile Rusiei in Siria: ii impulsioneaza pe militantii Statului Islamic si ucid civilii

Statele Unite ale Americii au criticat Rusia pentru loviturile militare in Siria, care ii impulsioneaza pe militantii Statului Islamic, in timp ce ucid zeci de civili si forteaza alte zeci de mii sa isi abandoneze casele si distrug scoli si piete.

Liderul spiritual al jihadistilor din organizatia terorista africana Al-Shabaab a jurat credinta Statului Islamic

Liderul spiritual al organizatiei teroriste Al-Shabaab a jurat credinta Statului Islamic, intr-o miscare care fractioneaza si mai mult gruparea jihadista din Somalia si care impinge influenta Statului Islamic si mai adanc in Africa, potrivit CNN.

Loviturile Rusiei in Siria ii impulsioneaza pe militantii Statului Islamic

Statele Unite au criticat joi loviturile militare ale Rusiei in Siria, declarand ca ele ii impulsioneaza pe militantii Statului Islamic, in timp ce ucid zeci de civili si forteaza alte zeci de mii sa-si abandoneze casele si distrug scoli si piete, relateaza Reuters.

Politia turca a identificat 24 de copii antrenati la Istanbul pentru a se alatura Statului Islamic

Douazeci si patru dintre cei 53 de cetateni straini arestati duminica dimineata intr-o suburbie a metropolei turce Istanbul in cadrul anchetei asupra atentatului din 10 octombrie de la Ankara sunt minori antrenati si instruiti pentru a se alatura retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )