Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia: Avortul, interzis temporar in mai multe regiuni, in cadrul unei campanii pro-viata condusa de sotia lui Medvedev

B1 B1,
Rusia: Avortul, interzis temporar in mai multe regiuni, in cadrul unei campanii pro-viata condusa de sotia lui Medvedev

Avorturile au fost temporar interzise in mai multe regiuni din Rusia, in cadrul campaniei Da-mi viata!, derulata in ultimii ani de fundatia condusa de Svetlana Medvedeva, sotia premierului rus Dmitri. continuă pe B1

Atentionare MAE: Risc major de incendii de vegetatie in mai multe regiuni din Grecia. Care sunt zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, potrivit Secretariatului General de Protectie Civila, se mentine riscul ridicat de incendii de vegetatie pentru mai multe regiuni.

Spitale din mai multe regiuni ale Rusiei au ntrerupt temporar avorturile, n cadrul unei campanii pro-viata conduse de sotia premierului Medvedev

Sucursale regionale ale Ministerului Sanatatii din Rusia si mai multe maternitati au impus un moratoriu temporar pe serviciile de avort, in cadrul campaniei ,,Da-mi viata!, un proiect condus in ultimii ani de Fundatia pentru Initiative Sociale si Culturale, a carui presedinte este Svetlana Medvedeva, sotia prim-ministrului rus Dmitri Medvedev, relateaza meduza. io.

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit n Elvetia. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit sambata dimineata intr-o padure din cantonul Nidwalden, provocand un incendiu forestier care a distrus complet aeronava, relateaza Reuters.

Mai multe persoane au decedat in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni in centrul Elvetiei

Mai multe persoane au decedat sambata atunci cand un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata, intr-o padure din Elvetia, provocand un incendiu care a distrus complet aparatul de zbor, transmite.

GRAV ACCIDENT rutier, soldat cu mai multe VICTIME: Autoritatile au activat PLANUL ROSU de interventie

Mai multe persoane au fost ranite, vineri noaptea, in satul Gara Berheci, din Galati, primele informatii aratand ca cel putin una dintre victime este incarcerata. Echipaje de ambulanta si autospeciale SMURD.

Facebook a picat in mai multe tari, inclusiv in Romania

Facebook a picat! Reteaua de socializare a fost imposibil de accesat, vineri dupa-amiaza, in mai multe tari ale lumii. Si utilizatorii din Romania au intampinat probleme. Unii s-au plans ca mesajele le-.

Peste 1.200 locuri de munca, vacante prin reteaua EURES. in ce tara sunt cele mai multe posturi si ce meserii se cauta

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 217 locuri de munca vacante pentru romanii care dores sa lucreze peste granite. cele mai multe slujbe sunt disponibile in Olanda pentru muncitori in gradinarit, manipulanti marfa si culegatori de fructe si legume.

Mai multe persoane au fost arestate dupa ce au participat la provocarea virala Kiki Challenge: Le pune viata in pericol, incalca legea si jigneste moralitatea

Mai multe persoane au fost arestate dupa ce au participat la Kiki Challenge, o noua provocare online periculoasa in urma careia mai multi tineri s-au accidentat, unii ajungand chiar la spital.

Moscova: Mai multe tari UE doresc sa discute cu Rusia cu privire la situatia refugiatilor sirieni

O serie de tari europene, in mod special Bulgaria, Sloveni si Cehia, se declara dispuse sa participe la potentiale discutii intre Rusia si Uniunea Europeana in ceea ce priveste situatia refugiatilor sirieni, a declarat un oficial din cadrul Ministerului de Externe de la Moscova, noteaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )