Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rusia: Cetatenii ucraineni vor putea solicita pasapoarte rusesti

România Liberă România Liberă,
Rusia: Cetatenii ucraineni vor putea solicita pasapoarte rusesti

Vladimir Putin a semnat un ordin care ar extinde numarul de cetateni ucraineni care ar putea solicit. continuă pe România Liberă

Putin extinde lista cetatenilor ucraineni care pot solicita pasapoarte rusesti

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat, ieri, un ordin care extinde si mai mult numarul de cetateni ucraineni care pot solicita pasapoarte rusesti emise in regim de urgenta, informeaza Reuters.

Vladimir Putin a extins lista cetatenilor ucraineni care pot solicita pasapoarte rusesti. Reactia Kievului

Presedintele rus Vladimir Putin a extins decretul sau prin care simplifica procedurile de acordare a cetateniei ruse pentru toti locuitorii din regiunile Donetk si Lugansk ale Ucrainei, cunoscute si sub denumirea de Donbas, potrivit Unian.

Fonduri europene 2019: Din 22 iulie PFA si SRL vor putea cere cate 15.000 Euro pentru ferme mici. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Fermierii romani, care au PFA, SRL sau alte astfel de forme de organizare juridica, vor putea depune, in perioada 22 iulie-31 decembrie 2019, cererile pentru fondurile europene de cate 15. 000 de euro destinate fermelor mici, potrivit apelului oficial facut de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )