Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rusia a cheltuit peste 11 miliarde de dolari in Lunea neagra, pentru a sustine rubla

Hotnews Hotnews,
 Rusia a cheltuit peste 11 miliarde de dolari in Lunea neagra, pentru a sustine rubla

Rusia a cheltuit intr-o singura zi valute in valoare de 11,3 miliarde de dolari - de doua ori bugetul anual al statului Zimbabwe - pentru a sustine rubla, aflata sub puternica presiune, din cauza conflictului din Ucraina, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Bogatii lumii au pierdut peste 44 miliarde dolari intr-o zi

Averile celor mai bogati 300 de oameni din lume au scazut luni cu 44,4 miliarde de dolari, in contextul declinului burselor, o mare parte din pierderi fiind inregistrate de oligarhii din Rusia si Ucraina, pe fondul crizei din Peninsula Crimeea, potrivit Bloomberg, informeaza Mediafax.

Bolile creierului costa Romania 11 miliarde de euro. Investim in combaterea lor de 4. ...

Afectiunile creierului costa Romania anual peste 11 miliarde de euro, potrivit unui raport European oficial. Partea proasta este ca Romania nu reactioneza, fiind tara care alaturi de Bulgaria, aloca cei mai putini bani pentru combaterea acestor afectiuni. Iar viitorul suna prost - fondurile alocate cercetarii in domeniul neurostiintelor sunt aproape zero. In octombrie 2011, Consiliului European al Creierului a publicat un raport complet in urma monitorizarii a 19 de boli ale creierului in 30 .

Rusia a vandut 11,3 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei

Banca centrala a Rusiei a vandut, luni, o suma record de 11,3 miliarde de dolari pentru sustinerea rublei, supusa unor presiuni puternice din cauza tensiunilor din Ucraina, transmit sursele din presa.

Caesars vinde patru hoteluri-cazino, obtinand 2,2 miliarde dolari

Caesars Entertainment Corp. , compania care detine cele mai multe cazinouri in SUA, va instraina patru proprietati catre o filiala a sa in schimbul sumei de 2,2 miliarde dolari, in conditiile in care urmareste sa-si restructureze o datorie de 24,5 miliarde dolari.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

Comisia Europeana a prezentat un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro

Comisisa Europeana a prezentat, miercuri, un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde euro, relateaza AFP. Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a.

Plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de 11 MILIARDE de euro, prezentat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, relateaza AFP. Programul include masuri pe termen scurt si mediu in domeniile comercial,.

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat astazi un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza surse de presa.

Buffett a avut un profit record, de aproape 20 miliarde dolari. Acum vrea sa faca achizitii

Conglomeratul Berkshire Hathaway, condus Warren Buffett inca din 1965, a obtinut profit record anul trecut, de 19,48 miliarde de dolari, iar miliardarul a semnalat ca vizeaza noi achizitii semnificative pentru extinderea afacerilor, conform Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )