Libnet.ro
UNICEF

23:15

Rusia a inceput sa deplaseze navele ucrainene capturate anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia a inceput sa deplaseze navele ucrainene capturate anul trecut

Rusia a inceput sa deplaseze cele trei nave ucrainene capturate anul trecut, despre care jurnalul Conversant a scris ca ar urma sa fie returnate de Moscova Ucrainei inaintea unui summit programat luna viitoare, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

in perspectiva intalnirii in format Normandia, Putin incearca de detensioneze situatia. Rusia va returna Ucrainei navele sechestrate

Rusia a inceput sa deplaseze cele trei nave ucrainene capturate anul trecut, despre care jurnalul Conversant a scris ca ar urma sa die returnate de Moscova Ucrainei inaintea unui summit programat luna viitoare, informeaza Reuters.

Rusia muta cele trei nave ucrainene capturate, probabil pentru a le inapoia

Rusia a inceput sa deplaseze cele trei nave ucrainene capturate anul trecut, despre care jurnalul Co.

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ACESTUI AN MedLife, crestere de 20%, fata de anul trecut

MedLife, principalul furnizor de servicii medicale private din tara noastra, incheie primele 9 luni din 2019 cu o cifra de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele companiei. Potrivit reprezentantilor companiei, clinicile si spitalele au avut cea mai mare dinamica, aceste segmente inregistrand in primele noua luni o crestere de 30%, respectiv 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, urmate de laboratoare si divizia corporate, cu procente de 13% si 9%. Grupul a inregistrat cresteri de vanzari importante si pe divizia farmaciilor, de 10%, si cea de stomatologie, de 36%, unde alaturi de Grupul Dent Estet detine locul de lider la nivel national.

Sistemul Medical MedLife, crestere de 20% in primele 9 luni ale acestui an, fata de anul trecut

MedLife incheie primele 9 luni din 2019 cu o cifra de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

MedLife anunta o crestere de 20% in primele 9 luni ale acestui an, fata de anul trecut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, incheie primele 9 luni din 2019 cu o cifra de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit reprezentantilor companiei, clinicile si spitalele au avut cea mai mare dinamica, aceste segmente inregistrand in primele noua luni o crestere de 30%, respectiv 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, urmate de laboratoare si divizia corporate, cu procente de 13% si 9%.

MedLife anunta o crestere de 20% in primele 9 luni ale acestui an, fata de anul trecut. Se urmareste dezvoltarea unor noi linii de business

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, incheie primele 9 luni din 2019 cu o cifra de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

45 de copii cu varsta pana la 5 ani au murit anul trecut in Moldova din cauza pneumoniei

Pe parcursul anului trecut, 45 de copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 ani au murit din cauza pneumoniei. Potrivit specialistilor, mai grav este ca mai mult de jumatate dintre acesti copii au decedat la domiciliu. Datele sunt prezentate de catre Agentia Nationala pentru Sanatate Publica in contextul Zilei Mondiale a Pneumoniei, marcata pe 12 noiembrie, transmite IPN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )