Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia indeamna opozitia din Ucraina sa renunte la amenintari si la ultimatumuri

Antena3 Antena3,
Rusia indeamna opozitia din Ucraina sa renunte la amenintari si la ultimatumuri

Rusia a cerut, luni, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie,. continuă pe Antena3

Rusia solicita opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri

Rusia a solicitat, astazi, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie, relateaza AFP.

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Opozitia din Ucraina: Ianukovici vrea sa instaureze STARE DE URGENTA la Kiev

Administratia Viktor Ianukovici intentioneaza sa instaureze starea de urgenta pentru a implementa masuri speciale in scopul reprimarii manifestatiilor, acuza partidul fostului premier Iulia Timosenko, citat.

Ucraina: Opozitia avertizeaza ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, potrivit AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Armata ucraineana l-a indemnat vineri pe presedintele Viktor Ianukovici sa adopte masuri de urgenta pentru stabilizarea situatiei din tara, in contextul protestelor masive ale opozitiei pro-europene.

Opozitia din Ucraina: Armata va interveni impotriva manifestantilor

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP.

Catherine Ashton: Situatia din Ucraina este foarte ingrijoratoare

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a anuntat vineri ca va efectua o noua vizita la Kiev saptamana viitoare, pentru a contribui la rezolvarea crizei politice din Ucraina, ea precizand ca situatia din aceasta tara este foarte ingrijoratoare, relateaza AFP.

Ungaria a creat o celula de criza pentru un posibil val de refugiati din Ucraina

Ministerul ungar de Interne a creat o structura speciala care sa gestioneze un eventual aflux de refugiati din Ucraina, pe fondul crizei din aceasta tara. Ungaria este pregatita sa gestioneze un posibil val.

Consilierul lui Putin: Criza din Ucraina, provocata de SUA si aliati din NATO.

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, afirma un consilier al Kremlinului, afirmand ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea crizei din Ucraina, informeaza agentia AFP, citata de Mediafax. Viktor Ianukovici se confrunta cu o lovitura de stat, afirma Serghei Glaziev. Citeste si: Ianukovici, acuzat de opozitie de incalcarea Constitutiei El este garantul Constitutiei. Fie apara statul ucrainean si invinge rebeliunea, .

Semnal PUTERNIC transmis de SUA si UE in privinta situatiei din Ucraina

Secretarul de Stat american, John Kerry, a exprimat sustinere pentru opozitia ucraineana, afirmand ca Statele Unite si Uniunea Europeana sunt alaturi de poporul ucrainean in lupta pentru apropierea de Europa,.

ONG: Numerosi jurnalisti agresati in timpul protestelor antiguvernamentale din Ucraina

Numerosi jurnalisti au fost agresati in Ucraina de la inceputul protestelor antiguvernamentale in urma cu doua luni, potrivit unei organizatii neguvernamentale ucrainene, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )