Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rusia interzice fructele si legumele din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Rusia interzice fructele si legumele din Ucraina

Importurile de fructe si legume din Ucraina au fost interzie in Rusia incepand de miercuri. in plus, autoritatile de la Moscova au interzis si tranzitul acestor produse pe teritoriul rusesc sub pretextul provenientei incerte. continuă pe România Liberă

Rusia interzice importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica incepand de miercuri importurile de fructe si legume din Ucraina, precum si tranzitul lor pe teritoriul Rusiei, relateaza agentia RIA Novosti, in pagina electronica.

Rusia interzice importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica importurile de fructe si legume din Ucraina, precum si tranzitul lor pe teritoriul Rusiei, relateaza agentia RIA Novosti, in pagina electronica, scrie Mediafax .

Rusia interzice temporar importurile de fructe si legume din Ucraina

Autoritatile ruse au decis sa interzica temporar incepand de azi importurile de fructe si legume din Ucraina, potrivit Reuters.

Rusia interzice exporturile de carne din Republica Moldova

Moscova a anuntat ca va interzice importurile de carne din Republica Moldova de la data de 27 octombrie, informeaza agentia TASS. Serviciul Federal Fitosanitar si Veterinar din Rusia Rosselhoznadzor) a incheiat o inspectie la Chisinau, in crusul careia ar fi identificat mai multe probleme in sistemele de siguranta alimentara din Republica Moldova.

Rusia interzice importul de produse vegetale care provin din Ucraina

Agentia sanitara din Rusia a decretat marti o interdictie asupra importurilor de produse vegetale care provin din Ucraina, pentru a evita o eventuala eludare a embargoului impus de Moscova in august pe produsele alimentare europene, via tranzitului prin aceasta tara, transmite AFP.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in cursul acestei nopti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat consilierul ministrului ucrainean de Interne, Anton Gherasenko, citat de agentia Ukrinform.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in noaptea de luni spre marti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )