Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rusia invadeaza Ucraina, declara un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Rusia invadeaza Ucraina, declara un consilier al presedintelui rus Vladimir Putin

Ella Poliakova, membra a echipei de consilieri a presedintelui rus Vladimir Putin, a declarat astazi ca ea considera actiunile Rusiei o invazie a Ucrainei. Kievul a anuntat astazi ca soldati rusi s-au implicat direct in luptele din Ucraina, informatie transmisa si de SUA. Ucrainenii sustin ca rusii au cucerit un oras strategic de granita, cerand un ajutor militar de anvergura din partea UE. continuă pe Adevărul

INFOGRAFIE Rusia invadeaza Ucraina pe furis. NATO nu poate opri o invazie rusa in Europa de Est

Soldati rusi au intrat in Ucraina, iar Kievul a denuntat o invazie nedisimulata si a cerut ajutor militar de anvergura. Sir Richard Shirreff, general britanic si fost vice-comandant suprem al Fortelor Aliate in Europa, atrage insa atentia ca NATO nu ar putea face fata unei eventuale invazii terestre ruse in estul Europei.

Rusia invadeaza Ucraina pe furis

Soldati rusi au intrat in Ucraina, iar Kievul a denuntat o invazie nedisimulata si a cerut ajutor militar de anvergura Uniunii Europene.

Merkel i-a cerut lui Putin lamuriri despre prezenta armatei ruse in Ucraina

Cancelarul german, Angela Merkel i-a cerut presedintelui rus Vladimir Putin lamuriri despre prezenta armatei ruse in Ucraina, reclamata de catre autoritatile de la Kiev.

Ucraina, in plin conflict militar: Porosenko si Putin decid impreuna la Minsk 'soarta lumii'

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a apreciat marti ca soarta lumii si a Europei se va decide la summitul de la Minsk, in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin si a liderilor Uniunii Europene. Porosenko si-a strans mana cu.

Purtatorul de cuvant al lui Putin: Rusia, un furnizor de energie de incredere pentru Europa

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a declarat miercuri ca Rusia este si va fi un furnizor de incredere de gaze naturale catre Europa, precizare facuta in urma avertismentelor Ucrainei ca Moscova ar putea opri alimentarea cu combustibil a continentului in aceasta iarna, informeaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )