Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rusia a luat iN VIZOR Universitatile din Romania. Ambasadorul rus face si cate DOUA vizite pe an la aceleasi institutii de invatamant

B1 B1,
Rusia a luat iN VIZOR Universitatile din Romania. Ambasadorul rus face si cate DOUA vizite pe an la aceleasi institutii de invatamant

In ultimii trei ani, vizitele ambasadorului Rusiei la Bucuresti la universitatile din Romania s-au inmultit, unele institutii avand si parteneriate solide cu Ambasada rusa, relateaza g4media. Astfel, in. continuă pe B1

Cum au devenit universitatile din Romania tinta pentru Moscova: ambasadorul si alti oficiali rusi, invitati la tot mai multe evenimente

In ultimii trei ani, vizitele la universitatile din Romania ale ambasadorului Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, au devenit din ce in ce mai multe. Conform site-ului Ambasadei Rusiei in Romania, in perioada 2017-2019, Kuzmin a fost invitat sa conferentieze la universitatile din Bucuresti, Cluj si Targoviste. Universitatea din Craiova este si ea scena unui parteneriat solid cu Rusia.

Peste o treime dintre organizatiile din Romania au trecut prin cel putin un atac cibernetic - studiu

Peste jumatate dintre organizatiile din Europa 54%) si peste o treime 37%) dintre organizatiile din Romania s-au confruntat cu cel putin un atac cibernetic in ultimii doi ani, care le-a creat probleme in activitate, arata Kaspersky Lab. Cat le costa pe aceste organizatii sa repare probleme aparute dupa un atac.

VTEX: Piata de eCommerce din Romania creste anul acesta cu aproximativ 30

Piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%, pe fondul increderii mai mari a consumatorilor romani in comertul online si a cresterii puterii de cumparare, potrivit estimarilor VTEX, furnizor global de solutii eCommerce in cloud pentru companii mari.

VTEX: piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%

Piata de eCommerce din Romania ar putea creste anul acesta cu aproximativ 30%, pe fondul increderii mai mari a consumatorilor romani in comertul online si a cresterii puterii de cumparare, potrivit estimarilor VTEX, furnizor global de solutii eCommerce.

Milioane de pensionari din Romania ar putea primi o noua sansa

Caravana Umanista a ajuns si in Maramures pentru a promova proiectul legislativ prin care milioane de pensionari vor primi o noua sansa, aceea de a se putea angaja din nou. Umanistii au fost bine primiti de.

O mama din Romania a primit o sentinta de 25 de ani de inchisoare

La doi ani de la descoperirea care a ingrozit Romania, femeia din Bistrita care si-a omorat pe rand cei tre copii nenascuti .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )