Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rusia: Noua limuzina a lui Vladimir Putin a fost prezentata oficial (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Rusia: Noua limuzina a lui Vladimir Putin a fost prezentata oficial (FOTO si VIDEO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a renuntat la Mercedesul blindat in favoarea unei limuzine prezidentiale rusesti, aceasta fiind prezentata oficial chiar la ceremonia de investire, desfasurata. continuă pe B1

Noua limuzina a lui Vladimir Putin, prezentata oficial. Imagini cu 'Bestia ruseasca'

Presedintele rus, Vladimir Putin, a renuntat la Mercedesul blindat in favoarea unei limuzine prezidentiale rusesti, relateaza The Moscow Times.

Un copil a fost arestat in Rusia pentru ca a participat la manifestatiile impotriva investirii lui Vladimir Putin

Sambata, in Rusia, au avut loc manifestatii organizate impotriva investirii lui Vladimir Putin, pe 7 mai, in cel de-al patrulea mandat la Kremlin. Au fost arestate peste 350 de pesoane in intreaga tara, inclusiv un copil, dupa cum informeaza fn-volga. ru.

Un copil a fost retinut de politia rusa pentru ca a participat la manifestatiile impotriva investirii lui Vladimir Putin

Sambata, in Rusia, au avut loc manifestatii organizate impotriva investirii lui Vladimir Putin, pe 7 mai, in cel de-al patrulea mandat la Kremlin. Au fost arestate peste 350 de pesoane in intreaga tara, inclusiv un copil, dupa cum informeaza fn-volga. ru.

Mai multi sustinatori ai opozantului Aleksei Navalnii au fost retinuti inaintea manifestatiei contra investirii lui Vladimir Putin

Mai multi sustinatori ai principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalii, au fost retinuti vineri, cu o zi inainte de o manifestatie contra investirii, pe 7 mai, a lui Vladimir Putin in al patrulea mandat, potrivit unor ONG-uri, relateaza AFP.

Rusia: Vladimir Putin a anuntat numele premierului cu care va lucra in cel de-al patrulea mandat de presedinte

Vladimir Putin a depus luni juramantul de investire pentru cel de-al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Cu aceasta ocazie, Putin a anuntat si numele celui care va ocupa functia de premier. Acesta este.

Vladimir Putin, prezent la Cupa Mondiala

Presedintele rus Vladimir Putin va asista, in data de14 iunie, pe stadionul Lujniki din Moscova, la meciul de deschidere de la Cupa Mondiala de fotbal, dintre gazda Rusia si reprezentativa Arabiei Saudite, joc care conteaza pentru grupa A a competitiei, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit tass. com.

Pe cine a propus Vladimir Putin pentru functia de premier al Rusiei

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, l-a propus din nou pe Dmitri Medvedev pentru functia de premier, dupa ce a depus juramantul pentru cel de-al patrulea mandat de presedintie. Presedintele Federatiei.

Vladimir Putin a depus juramantul pentru un nou mandat de presedinte al Rusiei. Cine a participat la festivitatea de investire (FOTO)

Vladimir Putin a depus, luni, juramantul pentru un nou mandat de presedinte al Rusiei, informeaza Reuters. El a depus juramantul in sala Andreyevsky a Palatului Kremlin, cu mana pe un exemplar aurit al.

VIDEO Vladimir Putin a depus juramntul pentru un nou mandat de presedinte al Rusiei

Vladimir Putin a depus juramantul pentru un nou mandat de sase ani in fruntea Rusiei, anunta Reuters.

Vladimir Putin isi incepe oficial al patrulea mandat de presedinte

Vladimir Putin isi incepe oficial al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Putin va fi investit, luni, intr-un cadru opficial la Kremlin, dupa castigarea alegerilor prezidentiale din martie. La.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )