Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rusia ar putea iesi din Consiliul Europei si din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului (CEDO)

B1 B1,
Rusia ar putea iesi din Consiliul Europei si din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului (CEDO)

Rusia ia in calcul o iesire din Consiliul Europei si din Conventia Europeana pentru Drepturile Omului CEDO), informeaza G4media, care citeaza Kommersant. Anuntul a fost facut de reprezentantul permanent al. continuă pe B1

Cristi Danilet, sanctionat disciplinar de judecatorii CSM cu 5% din indemnizatia pe doua luni, dupa ce spunea ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia

Judecatorul Cristi Danilet a fost sanctionat marti de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM dupa ce scria, pe Facebook, ca armata ar putea iesi in strada pentru a pazi democratia. Lui Danilet i se va retine 5% din indemnizatia lunara, timp de doua luni.

Halep, meci periculos la Madrid: De ce Konta e cea mai incomoda adversara care ii putea iesi in cale in turul II

Simona va juca, astazi ora 13. 00, Digi Sport), in turul II de la Madrid cu o adversara aflata in mare forma, care a castigat sapte din ultimele opt partide disputate si care o conduce pe constanteanca in intalnirile directe.

Toti romanii trebuie sa stie asta! Mezelurile ar putea disparea din magazine

Unele mezeluri, produse de patiserie si anumite sortimente de prajituri sau mancaruri de tip fast-food vor disparea de pe piata in cel mult doi ani. Comisia Europeana a adoptat un regulament prin care.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )