Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rusia studiaza implicatiile intalnirii aliatului sau Kim Jong Un cu liderul SUA, Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Rusia studiaza implicatiile intalnirii aliatului sau Kim Jong Un cu liderul SUA, Donald Trump

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat ca Moscova spera ca acordul privind o intalnire. continuă pe România Liberă

Rusia studiaza implicatiille intalnirii aliatului sau Kim Jong Un cu liderul SUA, Donald Trump

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a declarat ca Moscova spera ca acordul privind o intalnire.

Summitul secolului? Pace sau conflict? Cunoscutele si necunoscutele intalnirii dintre Trump si Kim Jong-un

Anuntul cu privire la intalnirea dintre presedintele american Donald Trump si dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a surprins intreaga lume, avand in vedere tensiunile sporite dintre cei doi lideri, condimentate cu numeroase jigniri, si sensibilitatea dosarului, unul dintre cele mai dificile ale actualului context international.

Washingtonul acuza Phenianul de asasinarea lui Kim Jong-nam cu agent VX si impune Nordului noi sanctiuni economice

Statele Unite au stabilit ca fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Jong-nam, a fost asasinat de regim cu agent VX, o substanta neurotoxica, a anuntat Departamentul de Stat, iar Washingtonul a impus Phenianului noi sanctiuni economice, scrie AFP.

Alcool la intalnirea lui Kim Jong Un cu delegatia sud-coreeana: Sticlele tot veneau la masa / Dictatorul a facut glume despre cum este vazut in restul lumii

Kim Jong Un a glumit in privinta imaginii sale in presa internationala in timp ce ii servea pe oficialii sud-coreeni aflati in vizita la Phenian cu bauturi alcoolice locale si taitei, au declarat Reuters doua surse guvernamentale sud-coreene.

Donald Trump a acceptat sa se intalneasca cu Kim Jong-un: Cand ar putea avea loc iNTREVEDEREA ISTORICA

Se decide soarta lumii! Donald Trump este gata sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un. intrevederea ar putea avea loc pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat de la Washington, seful Oficiului.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

Intalnire fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-un/ Acestia vor discuta despre viitorul programului nuclear din Coreea de Nord

Donald Trump a acceptat invitatia din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-un, de a organiza o intalnire fara precedent pentru a discuta despre viitorul programului nuclear, informeazaThe Guardian.

Kim Jong-Un anunta ca a ajuns la un acord satisfacator cu liderii sud-coreeni

Liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, a ajuns la un acord satisfacator cu delegatia de rang ina.

Kim Jong-un vrea sa intemeieze o legatura mai puternica cu Coreea e Sud

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, s-a intalnit pentru prima oara cu oficiali inalti de la Sud si a declarat ca vrea sa scrie o noua istorie a reunificarii nationale cu Coreea de Sud, potrivit principalei agentii de stiri a Nordului.

Kim Jong-un vrea sa intemeieze o legatura mai puternica cu Coreea de Sud

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, s-a intalnit pentru prima oara cu oficiali inalti de la Sud si a declarat ca vrea sa scrie o noua istorie a reunificarii nationale cu Coreea de Sud, potrivit principalei agentii de stiri a Nordului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )