Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rusia sustine din cauza starii de spirit a lui Trump, se poate ajunge la un razboi mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia sustine din cauza starii de spirit a lui Trump, se poate ajunge la un razboi mondial

Viceprim-ministrul Rusiei a reactionat la postarile facute de catre Trump, pe contul personal de Twitter, declarand ca, relatiile internationale nu ar trebui sa depinda de care parte a patului se trezesc persoanele, relateaza Dailymail. continuă pe Ziarul Bursa

Situatie CRITICA in Vrancea din cauza alunecarilor de teren! Un sat risca sa fie ras de pe fata pamantului (FOTO)

Situatie critica in satul Chiojdeni, judetul Vrancea, din cauza alunecarilor de teren de pe dealurile din zona. Situatia a fost cauzata de topirea brusca a zapezilor si de ploile abundente din ultima luna. Ac.

A murit din cauza unei greseli facute de medici. Acestia au incurcat substantele in timpul operatiei

O tanara de 28 de ani, Ekaterina Fedyaeva, din Rusia, a ajuns la spital pentru a fi supusa unei operatii, dar medicii au reusit sa o lase fara viata. Tanara a suferit o operatie pentru scoaterea.

Un barbat din Mures a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 123

Un barbat din judetul Mures, in varsta de 54 de ani, a murit din cauza gripei. Astfel, numarul deceselor a ajuns la 123, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Ucisa de o LIPOSUCTIE! O romanca de 36 ani A MURIT in Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, dupa 9 luni de AGONIE (FOTO)

Caz incredibil in Italia! O romanca de doar 36 ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei banale operatii de liposuctie. Tanara s-a stins din viata, in bratele sotului, dupa noua luni de agonie, desi.

Campania FARACOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperati din cauza gropilor, au recurs la o forma inedita de protest (VIDEO)

In timp ce oamenii obisnuiti trebuie sa suporte zilnic aglomeratia de nedescris de pe soselele patriei, demnitarii ne sfideaza din coloanele oficiale. A devenit de altfel o moda ca mai marii statului sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )