Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia. Trei medici s-au infectat cu noul coronavirus chiar daca au fost vaccinati cu Sputnik V

Adevărul Adevărul,
Rusia. Trei medici s-au infectat cu noul coronavirus chiar daca au fost vaccinati cu Sputnik V

Trei medici din regiunea Altai, Federatia Rusa, s-au infectat cu coronavirus, chiar data le-a fost administrat vaccinul rusesc anti-Covid-19 Sputnik V. Ministerului rus al Sanatatii sustine ca exista cazuri cand vaccinare persoanele nu au reusit sa-si dezvolte imunitate, transmite agentia TASS. continuă pe Adevărul

Croatul Domagoj Vida a aflat ca este infectat cu noul coronavirus la pauza meciului cu Turcia

Internationalul croat Domagoj Vida a aflat ca este infectat cu noul coronavirus la pauza meciului amical disputat, miercuri, la Istanbul cu Turcia, informeaza lesoir. be.

Deputatul Emanuel Ungureanu, infectat cu noul coronavirus: Am purtat masca, am fost atent, dar, totusi, se intampla

Vicepresedintele Comisiei pentru sanatate, Emanuel Ungureanu, a anuntat pe contul sau de Facebook ca a fost infectat cu coronavirus, dezvoltand o forma medie de boala, cu dureri musculare puternice si febra, insa acum este in faza de vindecare.

Volodimir Zelenski este infectat cu noul coronavirus. Cum se simte presedintele ucrainean

Volodimir Zelenski a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat luni serviciul sau de presa, precizand ca seful statului ucrainean se simte bine, relateaza AFP.

Eficacitatea vaccinului rusesc anti-Covid, sub semnul intrebarii: Trei medici din Siberia s-au infectat cu coronavirus dupa ce au fost vaccinati cu Sputnik V

Vaccinul anti-Covid-19 realizat de rusi a fost privit cu scepticism de specialistii occidentali inca de la lansare. Temerea acestora pare sa fie confirmata, din pacate. Trei medici din Rusia s-au infectat cu.

Danut Lupu, in stare grava dupa infectarea cu noul coronavirus! A ajuns la ATI si este intubat

Danut Lupu, fost international roman, trece prin clipe foarte grele! A fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar starea lui s-a deteriorat destul de repede. A fost trimis la sectia ATI a Spitalului Colentina si a fost intubat. Fostul jucator de la Dinamo si Rapid a avut mari probleme la plamani, motiv pentru care sotia .

Ministerul Sanatatii: 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca 241 de copii infectati cu noul coronavirus sunt internati in spitale. Un numar de 8 se afla in sectiile de Terapie Intensiva. 241 de copii infectati cu noul.

Explozie de infectari cu noul coronavirus. Record de internari la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 334. 236 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 10. 142 de noi imbolnaviri din 35. 762 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 510 de decese, din care 121 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in instante, 3 persoane au decedat, 5 sunt la ATI (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat marti ca in instante au fost inregistrate 546 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar ca nu se pune problema opririi actului de.

Presedintele Ucrainei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anuntat luni serviciul sau de presa, relateaza agentia de presaAFP. Vladimir.

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial a depasit duminica 50 de milioane de cazuri, potrivit datelor Reuters, iar cel de-al doilea val al pandemiei produs in ultimele 30 de zile reprezinta un sfert din acest total.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )