Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusii de la TMK vor sa vanda o parte din Artrom pentru a finanta achizitia fabricii de otel din Resita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusii de la TMK vor sa vanda o parte din Artrom pentru a finanta achizitia fabricii de otel din Resita

TMK Europe, o firma inregistrata in Germania prin care concernul rus OAO TMK controleaza fabrica romaneasca de tevi TMK Artrom ART), va scoate la vanzare pe bursa aproape 60% din actiunile existente ale Artrom, insa cel mai probabil acestia isi vor. continuă pe Wall-Street Ro

Coplata serviciilor medicale private a fost adoptata de Guvern: Romanii se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari

Pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari de Sanatate: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv, urmand sa plateasca din buzunar doar diferenta de bani dintre aceasta suma si tariful de la privat. Ordonanta de Urgenta ce prevede introducerea unei contributii personale coplata) pentru serviciile medicale private a fost adoptata in sedinta de Guvern de miercuri.

Grecia vrea sa achite anticipat o parte din creditul de la FMI

Grecia a trimis Mecanismului European de Stabilitate ESM) o cerere oficiala pentru a solicita permisiunea de a restituie inainte de scadenta o parte din masivul imprumut luat de Fondul Monetar International FMI), a anuntat luni un oficial de la Ministerul de Finante, transmite Reuters.

Pensiile din Romania care se dubleaza in 2020, iar in 2021 se vor tripla. Anuntul lui Dragnea pentru toti pensionarii

Liviu Dragnea si ai lui tin o campanie electorala in forta. Acum pun baza pe cum o sa-i iubeasca pensionarii si promisiunile sunt marete. Pensiile sunt subiectul preferat al oricarui partid aflat la putere. Asta pentru ca pensionarii s-au dovedit de-a lungul timpului cea mai usor de manipulat baza de votanti. De data aceasta, Liviu [] .

Pe ce cheltuiesc diverse nationalitati cea mai mare parte din salariu

Conform unui nou studiu, cheluirea venitului depinde foarte mult de tara din care provine o persoana, iar la nivel national, sunt multe similaritati infelul in care cetatenii isi cheltuiesc.

USR foloseste fotografii din Lituania pentru a ilustra scolile cu toaleta in curte din Romania

In plin scandal cauzat de decesul unui copil cazut intr-o fosa septica a unei scoli, USR a folosit fotografii realizate in Rusia pentru a ilustra scolile cu toaleta in curte din Romania, scrie.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )