Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rusinea care ne paste! Evolutiile sportivilor romani la Rio 2016 ne pot arunca in urma cu aproape un secol

Adevărul Adevărul,
Rusinea care ne paste! Evolutiile sportivilor romani la Rio 2016 ne pot arunca in urma cu aproape un secol

Romania n-a obtinut nicio medalie la actuala editie a Jocurilor Olimpice, iar perspectivele nu sunt nici pe departe imbucuratoare. continuă pe Adevărul

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 4-a

Vedeti mai jos care este programul sportivilor romani in ziua a 4-a de competitie la Jocurile Olimpice de la Rio.

REVISTA BLOGURILOR. Echipamentul sportivilor romani de la Rio pare sa fie contrafacut

Jurnalistul Catalin Tolontan, aflat la Rio de Janeiro, scrie pe blog despre echipamentul lotului olimpic al Romaniei, despre care sportivii afirma ca este de slaba calitate.

Uniformele sportivilor romani la deschiderea JO 2016, incluse intr-un top al celor mai sic aparitii: pe ce loc s-au clasat tinutele Ungariei si Poloniei FOTO

Tinutele imbracate de reprezentantii delegatiei Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio se numara printre uniformele apreciate de platforma online brit. co. La polul opus, printre cele mai nereusite aparitii figureaza delegatiile Germaniei si Italiei.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

RIO 2016 Samara si Crisan au castigat la tenis

Elizabeta Samara a acces in turul trei la tenis de masa, la Rio-2016, in timp ce Adrian Crisan s-a calificat si el mai departe.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Romania reintra in batalia pentru o medalie la handbal feminin la RIO 2016. Dupa doua infrangeri in primele meciuri, in fata Angolei si Braziliei, Romania a invins.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )