Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusoaica Tatiana Proskuriakova a fost numita de Banca Mondiala director de tara pentru Romania si Ungaria

România Liberă România Liberă,
Rusoaica Tatiana Proskuriakova a fost numita de Banca Mondiala director de tara pentru Romania si Ungaria

Pleaca o italianca, vine o rusoaica. Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuriakova in functia de director de tara pentru Romania si Ungaria . continuă pe România Liberă

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria, ea inlocuind-o pe Elisabetta Capannelli, care a fost director de tara in cadrul Bancii Mondiale incepand din anul 2013, si care va prelua un alt mandat la Zagreb, a anuntat miercuri Banca Mondiala. Proskuryakova, cu cetatenie dubla rusa si americana, isi va prelua mandatul la Bucuresti in data de 24 iulie 2017 si a fost director de tara in Bosnia-Hertegovina si Montenegro din anul 2015.

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova director de tara pentru Romania si Ungaria

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de director de tara pentru Romania si Ungaria. Aceasta va prelua mandatul in data de 24 iulie 2017 si o va inlocui pe Elisabetta Capannelli, care a fost director de tara pntru Romania in.

Banca Mondiala a numit un nou director de tara pentru Romania si Ungaria: Tatiana Proskuryakova, cetatean rus si american

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria in locul Elisabetteo Capannelli, potrivit unui comunicat. Tatiana Proskuryakova, care are cetatenie dubla rusa si americana, isi va prelua mandatul la Bucuresti in data de 24 iulie 2017.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )